Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cunoaște-ți avocatul

Subcategorii: Cum lucrez, Succesul meu, Eu și clientul meu, Ce-și doresc avocații, De ce m-am specializat în....
18.08.2015 | Melania MAHA
Avocatul Sergiu Marin Capisizu comentează Tema Lunii pe Avocatura.com: "Nu cred că poţi să fii un bun avocat, dacă nu eşti un bun membru al societăţii"
Sergiu Marin Capisizu publică pe Avocatura.com o contribuție despre responsabilitatea socială a avocatului şi despre rolul acestuia în societatea românească. Membrul Baroului București consideră că avocatul ar trebui perceput ca un om de cultură.
14.08.2015 | Melania MAHA
Mihaela Dobre: "Îmi iubesc profesia, îmi place să câştig şi îmi place şi mai mult să fac relaţiile dintre oameni să mergă"
Abilităţiile în comunicare au ajutat-o pe Mihaela Dobre să-şi clădească o carieră de succes în avocatură. Despre realizări, dar şi despre calităţile pe care trebuie să le aibă un avocat am stat de vorbă cu Mihaela Dobre la rubrica "Succesul meu".
13.08.2015 | Melania MAHA
Cristina Tudor: "Etica ţine şi de cunoştinţele pe care le dobândeşti în şcoală, chiar dacă nu studiezi o materie neapărat"
Comunicarea şi pasiunea pentru avocatură au ajutat-o pe Cristina Tudor să înţeleagă importanţa relaţiei inter-umane în profesie. Avocatul consideră că cel mai important lucru în viaţă pleacă de la respectul de sine.
06.08.2015 | Avocatura.com
Părerea avocatului: Adrian Amuza, despre suplinirea consimţământului
E vacanţă, aşa că... gata, bagajele în masină, copiii pe bancheta din spate şi la drum! Avocatul Adrian Amuza oferă, prin intermediul Avocatura.com, sfatul expertului privind suplinirea consimțământului.
04.08.2015 | Melania MAHA
Mihail Cămărascu: "Nu văd o evoluţie superioară a avocaturii"
Avocatul Mihail Cămărascu a învăţat încă de mic care sunt valorile după care trebuie să se ghideze în viaţă. Educat în spiritul monarhiei, avocatul nu a trecut niciodată peste principiile învăţate atunci. Un profesionist adevărat, Mihail Cămărascu a stat de vorbă cu Avocatura.com depre Tema Lunii, "Etica".
23.07.2015 | Melania MAHA
Adrian Amuza: "Probleme vor exista tot timpul pentru că nu vorbim de un sistem perfect, ci doar de unul perfectibil"
Adrian Amuza, un avocat care se ambiţionează să își facă meseria cu plăcere.
08.07.2015 | Sebastian RADU
De vorbă cu avocatul Bogdan Nazat despre unde și cum își petrece concediile: "Peru este un loc ce mi-a tăiat răsuflarea"
Un mare om, pe numele său Plinius, afirma că "Felul cum întrebuinţăm timpul liber ne trădează caracterul". Timpul liber este "hobby-ul" de bază al tuturor persoanelor care cunosc prea bine "înfiorătoarea" noțiune de "serviciu". Iar unii dintre cei care profesează în sfera juridică pot spune cu mâna pe inimă că "sunt avocați și asta le ocupă tot timpul". Sau nu? Despre aceste lucruri, Avocatura.c
08.07.2015 | Sebastian RADU
Avocatul Alina Vezureanu, despre succes: "Cum se zice? «Întreaga lume se dă la o parte din fața omului care știe unde merge...»"
Avocatul Alina Vezureanu a vorbit, pentru Avocatura.com, despre succesul în carieră. Aceasta a subliniat că formula personală a succesului este una simplă: "Studiu. Studiu. Studiu".
07.07.2015 | Sebastian RADU
Avocatul Mihai Alexandru Tănăsescu, despre succesul în avocatură: "Ar trebui să avem o idee mai puternică de confraternitate!"
Cu toate că în adolescență a avut legătură, tangențial, cu muzica, în anul de grație 1983, Mihai Alexandru Tănăsescu avea să termine Facultatea de Drept și să devină a doua generație de avocat din partea tatălui și a patra din partea mamei.
30.06.2015 | Sebastian RADU
Avocatul Ana Maria Irimia, despre succes: "Îmi iubesc profesia! Aș vrea să o practic până la pensie!"
Deși niciodată nu s-a gândit că ar putea să devină avocat, a descoperit că, de fapt, întreaga viață s-a pregătit pentru această profesie. Ana Maria Irimia este un avocat ambițios, căruia îi place să se facă auzit și care pune diligența mai presus de orice. Avocatura.com a stat de vorbă cu Irimia pentru a afla ce i-a adus succesul profesional din prezent, ce obstacole a întâlnit până să ating
30.06.2015 | Melania MAHA
DE CE M-AM SPECIALIZAT ÎN... Gelu Gabriel Puşcaş: "Cu cât oamenii au mai mult acces la informaţii, cu atât problemele lor nu sunt ignorate"
Un nou episod al rubricii "DE CE M-AM SPECIALIZAT ÎN...", pe Avocatura.com! Avocatul a devenit un rău necesar, mai ales în cadrul asociaţiilor de proprietari, unde problemele sunt foarte diversificate şi nici un caz nu seamănă cu celălalt. Specializat în Drept Civil, avocatul Gelu Gabriel Puşcaş consideră că nişa asociaţiilor de proprietari trebuie cultivată, iar cel mai important este ca oamenii să-
18.06.2015 | Melania MAHA
Georgeta Runceanu: "Clientul este un bun observator şi îşi configurează un portret al avocatului său"
Avocatul Georgeta Runceanu s-a îndrăgostit de domeniul juridic încă din liceu, datorită profesorului său de Drept. Timp de 12 ani a fost consilier juridic la diferite instituţii, iar în anul 2006 s-a hotărât să devină avocat definitiv. Georgeta Runceanu a dezvăluit, la rubrica `Eu şi clientul meu`, care sunt valorile sale, dar şi ce aşteptări are de la clienţii săi.
17.06.2015 | Sebastian RADU
Avocatul Petrică Toia și ai săi clienți: "Sunt conectat la problemele lor. Trăiesc speța alături de ei"
"Oamenii trebuie să aibă libertatea de a-și lua un apărător și de a-și susține nevinovăția", este de părere avocatul. Dar cum își construiește și cum își întreține relația cu aceștia? Avocatura.com a aflat, în exclusivitate, insight-urile relației avocat - client, în viziunea lui Petrică Toia.
17.06.2015 | Melania MAHA
Lilica Poppa: "Dacă nu ne formăm o tânără generaţie de avocaţi cu etică, nu vom putea progresa"
Lilica Poppa a vorbit pentru Avocatura.com pe marginea Temei Lunii - Etica în avocatură. Din punctul de vedere al avocatului, etica în domeniul juridic este la fel de importantă cum este în întreaga societate românească.
16.06.2015 | Sebastian RADU
Adrian Robert Nănuț: "De multe ori, clientul vine la avocat dorind să găsească un vinovat în care să arunce, ulterior, cu pietre"
Avocatura.com a stat de vorbă cu avocatul Adrian Robert Nănuț, un profesionist de un șarm cum rar îți este dat să întâlnești, despre relația avocat - client și mai ales despre cum se construiește și menține aceasta pentru ca ambele părți să fie fericite, iar șansele de reușită cât mai mari. Da, câștigul depinde și de această relație. De aici pleacă, în multe dintre cazuri.
Pagina: 1 2 3 4 5 6

RECOMANDĂRI
Avocat
Mihaela Dobre
Avocat
Carmen Nemes
Avocat
Gabriel Grigoras
Avocat
Mihai Deleanu

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021