Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Branding
03.11.2015 | Avocatura.com
O scurtă pauză de interactivitate și social media
Am ales două comentarii de pe FB la una din postările mele pe tema comunicării, comentarii care mi se par simptomatice pentru cum văd unii avocați - sper, puțini - relația dintre comunicare și avocatură. Comentariile sunt cât se poate de autentice.
29.10.2015 | Avocatura.com
Despre autenticitate și poziționare
Îndemnul cu care se încheia tutorialul anterior era: "fiți ceea ce sunteți și nu mai mult decât atât". Nu intră, oare, acest îndemn în contradicție cu tot ceea ce înseamnă (re)branding și (re)poziționare s-ar putea întreba, și pe bună dreptate, un cârcotaș? Dacă eu sunt sincer cu mine însumi și nu comunic decât ceea ce sunt, atunci cum mă mai ajută comunicarea să mă repoziționez?
27.10.2015 | Avocatura.com
Despre sinceritate, naturalețe și autenticitate în comunicare
Sunt sigur că ați văzut piese proaste jucate de actori buni, piese bune jucate de actori lipsiți de har și piese proaste jucate de actori... mă rog, lipsiți de har. În toate aceste situații, comunicarea este compromisă.
22.10.2015 | Avocatura.com
Cum aflăm care fapte vorbesc și care fapte trebuie să tacă
După scurtul expozeu cu privire la legătura dintre avocatură și fizică, să revenim la lucrurile serioase și să trecem din nou la treabă...
20.10.2015 | Avocatura.com
Despre comunicare și legea entropiei
Am aflat cum ne poziționăm în piață, cum suntem percepuți că ne situăm din punct de vedere profesional față de ceilalți avocați și care este reputația de care ne bucurăm... sau nu ne bucurăm. Așa, și? Da, chiar așa, și ce-i cu asta? Păi ar cam fi, căci dacă ne vom mulțumi doar cu ce ne-a dat bunul Dumnezeu doar din oficiu (mă rog, oficii) nu o să reușim niciodată să facem pasul spre nive
15.10.2015 | Avocatura.com
Despre relațiile dintre capra mea și capra vecinului, mai ales atunci când împărțim imașul
Dacă mai e vreun cuvânt în afară de damnatele "promovare, publicitate și reclamă" pe care avocații se feresc să-l rostească, atunci acesta sigur este "concurență". Nu că n-ar ști avocații ce este concurența și că nu ar simți-o pe propria piele financiară... dar nu e "colegial" să vorbești despre așa ceva, suntem toți, nu-i așa, "membri egali ai breslei"... pe dracu!
12.10.2015 | Avocatura.com
O scurtă pauză binemeritată de tras aer în piept și de luat aminte la cuvinte goale
Poate vă întrebați care a fost în cele din urmă scopul strategic al acestui demers de introspecție profesională și dacă nu ar fi fost mult mai simplu și mai puțin dureros să inventăm sau să reinventăm o siglă nouă, niște culori, ceva, să fi schimbat câteva texte pe pagina web și, eventual, să fi pus de un interviu - hai, două! - la limita advertorialului, în care să le explicăm necunoscător
08.10.2015 | Avocatura.com
Oglindă, oglinjoară, cine e cel mai avocat din țară?
Avocatura.com continuă seria materialelor menite să îi ajute pe avocaţi în construirea unei cariere de succes, cu un nou tutorial despre comunicare.
06.10.2015 | Avocatura.com
În comunicare primul pas înainte este, de fapt, un pas înapoi
Mă bucur mult că ați acceptat provocarea mea și ați decis să faceți primul pas spre construirea unui brand de succes în comunitatea avocaților din România (pentru început) și să deveniți o persoană (fizică sau juridică) recunoscută de comunitatea în care vă desfășurați activitatea, pentru profesionalismul cu care vă slujiți clienții și semenii.
01.10.2015 | Avocatura.com
Cursul scurt de relații publice pentru avocați, cu foarte puțină teorie și mai multe norme practice
M-am decis să fac muncă de apostolat profesional și să-i conving pe avocați - pe toți avocații! - că într-o lume a comunicării nu pot fără "relații publice" și sunt hotărât să-mi duc până la capăt crucea profesională punându-mi la dispoziția avocaților - a tuturor - toată priceperea și experiența ca jurnalist și comunicator.
01.10.2015 | Avocatura.com
ARGUMENT
Pornind de la principiul că prestigiul profesional și imaginea publică sunt complementare, www.avocatura.com a dezvoltat prima platformă on line pentru servicii de consultanță pentru avocați care fie că sunt la început de drum în profesie și doresc să-și planifice cariera astfel încât să lase cât mai puțin la voia hazardului și a întâmplării, sau care simt că doresc mai mult de la cariera lor
Pagina: 1 2 3 4 5

RECOMANDĂRI
Avocat
Valentin Epure
Avocat
Razvan Vasiliu
Avocat
Carmen Nemes
Avocat
Gabriel Grigoras

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021