Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Reportaj
29.06.2015 | Mihaela GÎDEI, Teodor BURNAR
Avocatul Iosif Friedmann - Nicolescu: "Cei care ne neagă, mai devreme sau mai târziu dispar din conștiința umanităţii. Singurii care rămân sunt numai și numai avocații"
Exclusiv Avocatura.com: File de poveste, cu o figură venerabilă a avocaturii româneşti: avocatul Iosif Friedmann - Nicolescu, Doctor în ştiinţe juridice, Cercetător ştiinţific asociat - Institutul de Cercetări Juridice, fost Lector - Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, Consilier - Baroul Bucureşti, şi Arbitru - Curtea Internaţională de Arbitraj Comercial - Camera de
03.06.2015 | Teodor BURNAR
Roland Garros s-a mutat la Craiova. "Vinovat"? Baroul Dolj!
Într-o perioadă în care Rafael Nadal, Andy Murray, Novak Djokovic și Kei Nishikori se luptă la Paris pentru prestigiosul trofeu de la Roland Garros, avocații din Baroul Dolj și-au demonstrat pedigriul la tenis într-o cupă proprie. Avocatura.com a fost la Craiova și vă oferă impresii de la fața locului.
19.05.2015 | Teodor BURNAR
EXCLUSIV - Doi avocaţi, surprinşi în timp ce intrau la Seneca AntiCafe. Sunt suspectaţi că ar consuma filosofie (GALERIE FOTO)
La doi paşi de Piaţa "1 Mai" şi de forfota Capitalei se ascunde, ca un anacronism, o nebănuită oază de linişte pentru avocaţi şi ceilalţi profesionişti ai Dreptului, dar şi pentru pasionaţii de filosofie şi de viaţă bună - în sens stoic. Seneca AntiCafe este minunea citadină unde timpul stă în loc spre încântarea avocaţilor, judecătorilor, dar şi studenţilor la Drept. Avocatura.com a fost a
Pagina: 1 2 3 4 5

RECOMANDĂRI
Avocat
Ciprian-Andrei Motorga
Avocat
Carmen Nemes
Avocat
Gelu Gabriel Puscas
Avocat
Andreea Miclea

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020