Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Internaţional
07.08.2015 | Teodor BURNAR
Avocaţi din România, pregătiţi-vă pentru viitor! Cum folosesc avocaţii de peste Ocean moneda Bitcoin, şi ce carte pe subiect vă recomandă Florentin Ţuca
Avocaţii din străinătate se aliniază la cele mai noi trenduri în materie de tehnologie, semn că nici avocatura nu poate fi oarbă la progresul societăţii. Astfel, Lawyer.com, un director online dedicat avocaţilor, acceptă acum şi moneda electronică Bitcoin ca metodă de plată pentru membrii săi avocaţi. Avocaţii primesc 10% reducere la abonamentul lunar dacă plătesc cu Bitcoin.
06.08.2015 | Avocatura.com
Judecată înţeleaptă: Un judecător german le-a dat de ales unor huligani între a cumpăra tricoul rivalilor sau a face 15 luni de puşcărie
Inspiraţie pentru judecătorii români, care atunci când iau hotărâri ar trebui să se gândească la mesajul pe care îl transmit în societate, şi la rolul educativ al pedepsei! Un judecător german le-a ordonat la doi huligani care au atacat un fan al clubului rival şi i-au distrus echipamentul să îi cumpere victimei produsele formaţiei favorite, "duşmanul" de moarte Bayern Munchen.
06.08.2015 | Mihaela GÎDEI
Un proaspăt mire își dă soția în judecată fiindcă nu a mai recunoscut-o fără machiaj
Este bine știut faptul că femeilor le place să se aranjeze, să își ascundă defectele cu ajutorul machiajului și să fie frumoase în fața bărbatului pe care-l plac. De asemenea, la fel de bine știut este și fapul că, în zilele noastre, machiajul aplicat în "cantități industriale" face minuni pentru chipul femeilor mai puțin înzestrate cu o mină plăcută.
29.07.2015 | Mihaela GÎDEI
Cel mai tânăr condamnat pentru crimă din istoria SUA a fost eliberat marți. Avea 12 ani la momentul judecării
Un bărbat în vârstă de 29 de ani, care a intrat în istoria Statelor Unite ale Americii ca fiind cel mai tânăr condamnat pentru crimă, a fost liberat marți din închisoare. Curtis Jones, condamnat pe când avea 12 ani, a petrecut nu mai puțin de 16 ani în închisoare pentru uciderea partenerei tatălui său. Alături de el, a fost condamnată și sora sa, în vârstă de 13 ani. Sora lui urmează să fie el
07.07.2015 | Teodor BURNAR
Bombă! Guvernul de la Atena introduce o monedă paralelă, francul grecesc. Isărescu: "Sfătuiesc românii să ia credite în noua monedă. E extrem de sigură"
La doar două zile după ce grecii au respins prin referendum măsurile dure de austeritate impuse de creditorii internaţionali, şi la o zi după demisia ministrului de finanţe elen Yanis Varoufakis, Guvernul de la Atena a şocat pieţele internaţionale anunţând că va introduce o nouă monedă, care va circula în paralel cu euro. Nu este însă vorba despre drahmă, ci despre francul grecesc (GHF)!
29.06.2015 | Mihaela GÎDEI
Magistraţii români sunt norocoşi: În Egipt, militanţii islamişti vor să-i extermine
Magistrații egipteni trăiesc cu frica-n sân pentru că sunt ținta atacurilor militanților islamiști, care se pare că au decis să îi extermine. Numai în luna mai, trei judecători au fost împușcați mortal, în nordul peninsulei Sinai.
19.06.2015 | Mihaela GÎDEI
Studiu de caz - Judecătorul i-a interzis unei mame să îşi alăpteze copilul pentru că avea tatuaje. Decizia de revocare: "Judecătorii nu trebuie să confunde părerile personale cu probele pertinente"
Unei proaspete mămici din Australia i s-a interzis să își alăpteze propriul copil pentru că aceasta avea tatuaje, iar instanța şi-a motivat decizia subliniind că există probabilitatea să fi contractat virusul HIV, atunci când și-a "decorat" pielea.
27.05.2015 | Teodor BURNAR
Nimeni nu mai poate dormi liniștit. Șase oficiali FIFA au fost arestați pentru corupție
Mai mulți oficiali FIFA au fost arestați miercuri dimineață pentru fapte de corupție după un raid al poliției în orașul elvețian Zurich.
26.05.2015 | Teodor BURNAR
O avocată, evacuată din cauza logo-ului genial pe care și l-a ales
O avocată din Oklahoma, SUA, a fost obligată să își părăsească biroul în urma unei dispute cu proprietara de la care a închiriat spațiul de lucru, privind logo-ul cabinetului său.
07.05.2015 | Teodor BURNAR, Mihaela GÎDEI (traducere și adaptare)
Când legea este absurdă: O fetiță de 10 ani, violată de tată, obligată să ducă sarcina la termen
Ar putea cineva, aflat în deplinătatea facultăților mintale, să găsească firesc ca o fetiță de 10 ani să poarte o sarcină și să o ducă la termen? Acesta nu este un exercițiu de gândire, ci povestea reală, înfiorătoare a unui copil din Paraguay: violată de tatăl vitreg, i se refuză avortul. Așa își începe reputatul ziar The Guardian relatarea despre un caz care scoate la iveală absurdităț
06.05.2015 | Avocatura.com
Manny Pacquiao, dat în judecată pentru că și-a ascuns accidentarea în meciul cu Mayweather. Ce spun avocații
După ce a pierdut sâmbătă meciul cu Floyd Mayweather, boxerul filipinez Manny Pacquiao a fost dat în judecată pentru daune de 5 milioane de dolari pe motiv că a înșelat publicul, ascunzându-și accidentarea la umăr.
03.07.2012 | Avocatura.com
Studiu KPMG: Furtul de date ar putea creste in Europa Centrala si de Est in 2012
Cel mai recent studiu realizat de KPMG arata ca firmele de top din domeniul bunurilor de larg consum si al comertului cu amanuntul din Europa Centrala si de Est, inclusiv in Romania, sunt ingrijorate ca riscul furtului de date este in crestere.
Pagina: 1 . . . 13 14 15 16 17

RECOMANDĂRI
Avocat
Razvan Vasiliu
Avocat
Gabriel Grigoras
Avocat
Mihaela Dobre
Avocat
Ciprian-Andrei Motorga

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020