Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
UNBR
15.06.2015 | Avocatura.com
D`ale Congresului: Cine conduce Casa de Asigurări a Avocaţilor în următorii patru ani
În cadrul Congresului Avocaților 2015, care a avut loc în 6 și 7 iunie, la Teatrul Național București, a fost ales Consiliul de administrație al Casei de Asigurări a Avocaților. Tot atunci, avocații au votat și membrii Comisiei de Cenzori a acesteia.
12.06.2015 | Mihaela GÎDEI
Echitabil? Avocaţii din oficiu iau între 130 de lei şi 700 de lei conform noului Protocol MJ - UNBR - DOCUMENT
La Congresul Avocaților 2015, care a avut loc în 6 și 7 iunie la Teatrul Național București, a fost semnat de Ministrul Justiției și președintele UNBR Protocolul privind stabilirea onorariilor cuvenite avocaților pentru furnizarea serviciilor de asistență judiciară în materie civilă, penală și cooperare juridică internațională (în materie penală).
08.06.2015 | Avocatura.com
Ioan Chelaru, Traian Briciu, Petruț Ciobanu, Cristina Gheorghe și Ion Turculeanu sunt noii vicepreședinți ai UNBR. Vezi componența Comisiei Permanente
Congresul Avocaților, care a avut loc în week-end-ul recent încheiat la Teatrul Național București, a fost și unul electiv. Astfel, avocații prezenți la eveniment au votat, printre altele, vicepreședinții UNBR și membrii Consiliului UNBR și ai Comisiei Permanente.
07.06.2015 | Teodor BURNAR
CONFIRMAT - Avocatul Gheorghe Florea, reales Președintele UNBR
Așa cum Avocatura.com și-a anunțat cititorii în exclusivitate sâmbătă seară, avocatul Gheorghe Florea a fost reales în funcția de Președinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România, de către Consiliul Uniunii, la Congresul Avocaților desfășurat la Teatrul Național din București.
04.06.2015 | Avocatura.com
Gheorghe Florea, mesaj către Congresul Avocaţilor (II): "Nu este vremea unei confruntări instituţionale între magistraţi şi avocaţi"
Cu prilejul Congresului Avocaților, care va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Teatrul Național București, președintele UNBR, avocatul Gheorghe Florea, a lansat un mesaj. Avocatura.com vă prezintă a doua parte a mesajului președintelui UNBR către Congresul Avocaților.
03.06.2015 | Avocatura.com
Gheorghe Florea, mesaj către Congresul Avocaților (I): "Există tot mai mulți oameni de afaceri îmbrăcați în roba de avocat și tot mai puțini avocați îmbrăcați în deprinderile oamenilor de afaceri"
Președintele UNBR, avocatul Gheorghe Florea, a lansat un mesaj către Congresul Avocaților, care va avea loc la Teatrul Național București, în acest week-end. Florea a subliniat, prin intermediul discursului publicat pe site-ul instituției, cum a evoluat, în viziunea sa, profesia de avocat.
02.06.2015 | Avocatura.com
SONDAJ: Este Gheorghe Florea omul potrivit pentru a conduce în continuare UNBR?
Preşedintele UNBR, avocatul Gheorghe Florea, a anunţat marţi că va candida la un al treilea mandat în fruntea Uniunii Naţionale a Barourilor din România. Preşedinţia Uniunii se decide la Congresul Avocaţilor din 6-7 iunie.
29.05.2015 | Avocatura.com
Congresul Avocaților 2015: Avocatura.com vă prezintă programul complet
UNBR va organiza în zilele de 6 și 7 iunie, la Teatrul Național București, Congresul Avocaților 2015 - care este organul suprem de conducere a profesiei de avocat.
29.05.2015 | Avocatura.com
Veste bună pentru avocați: Guvernul a renunțat la încadrarea activităților independente în categoria celor dependente
Vești bune pentru avocați - Guvernul a decis să renunțe la reconsiderarea activităților independente în activități dependente. Anunțul a fost publicat de UNBR, care a subliniat că această corecție este, într-o mare măsură, și rezultatul eforturilor depuse de a explica autorităților că astfel de concepții limitează independența avocatului.
28.05.2015 | Avocatura.com
UNBR, apel pentru verificarea și retragerea ofițerilor acoperiți din Justiție
Reprezentanții UNBR au publicat un apel al Comisiei Permanente, întrunită în 22 și 23 mai, care se adresează instituțiilor statului îndrituite prin lege să verifice și să retragă ofițerii acoperiți din Justiție.
28.05.2015 | Avocatura.com
Congresul Avocaților, organizat de UNBR în 6 și 7 iunie la Teatrul Național București
UNBR organizează, în zilele de 6 și 7 iunie, Congresul Avocaților, care va fi găzduit de Sala Media a Teatrului Național București, la ora 9:00.
27.05.2015 | Avocatura.com
Ce se va discuta la Congresul Avocaților pe 6-7 iunie - DOCUMENT
Reprezentanții UNBR au publicat materialele care vor fi înaintate spre dezbatere și aprobare Congresului Avocaților, după ce vor primi avizul Consiliului UNBR în ședința din luna iunie.
21.05.2015 | Avocatura.com
UNBR: "Activitatea pe care o desfășoară avocații nu poate fi tratată ca activitate dependentă". VEZI MEMORIUL
UNBR a dat publicității un memoriu prin care este argumentată solicitarea ca în procedura de adoptare a Proiectului Codului Fiscal să se prevadă că activitatea pe care avocații o desfășoară în vederea exercitării profesiei reglementate de Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat și Statutul Profesiei de avocat nu poate fi tratată ca "activitate dependentă", în temeiul
19.05.2015 | Avocatura.com
UNBR susține demersul privind verificarea și retragerea ofițerilor acoperiți din sistemul juridic
Reprezentanții UNBR afirmă că susțin demersurile inițiate de Uniunea Națională a Judecătorilor din România și de plenul CSM privind verificarea și retragerea ofițerilor acoperiți din justiție.
11.05.2015 | Avocatura.com
Procurorul General: "Exercitarea avocaturii de către persoane care nu sunt membre ale unui Barou constituit în temeiul Legii 51/1995 este infracţiune"
Procurorul general Tiberiu Nițu a înaintat președintelui Înaltei Curți de Casație și Justiție, prin intermediul UNBR, recursul în interesul legii, în vederea interpretării și aplicării unitare a dispozițiilor din Codul penal care vizează exercitarea profesiei de avocat de către persoane care nu dețin acest drept.
Pagina: 1 . . . 4 5 6 7 8 9 10

RECOMANDĂRI
Avocat
Ciprian-Andrei Motorga
Avocat
Carmen Nemes
Avocat
Romeo Cosma
Avocat
Corina Radu

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020