Avocatura Com
Cautare dupa "luare de pozitie"
18.09.2015 | Mihaela GÎDEI
Vox Populi - Un cititor Avocatura.com acuză: "UNBR îngreunează intenţionat examenul pentru bani, taxa de 1000 de lei. Cu cât pică mai mulţi, cu atât vor avea bani mulţi și la anul din taxe"
Cititorii Avocatura.com se exprimă atât pe site, cât și pe pagina noastră de Facebook, unde își scriu aprecierile, dar și nemulțumirile în legătură cu anumite subiecte. Unul dintre ei este Augustin Gusti, care este revoltat de modul de organizare al examenului de primire în profesia de avocat, subliniind c
29.07.2015 | Teodor BURNAR
Avocatul Ana Diculescu-Şova: "În clasa I am fost învăţată să spun «bună ziua!» Învăţătoarei mele. Tot timpul mi-a venit să-i spun «sărut mâna»!"
Avocatul Ana Diculescu-Şova, Senior Partner la NNDKP, s-a raliat demersului Avocatura.com de condamnare a tratamentului umilitor la care Statul român îi supune pe profesori şi educatori în genere. Mai jos, mesajul emoţionant al reputatului avocat.
24.07.2015 | Teodor BURNAR
Profesorii au nevoie de avocaţi! UMILINŢA la care îi supune Statul român
Într-o perioadă în care atenţia opiniei publice e îndreptată către violul - monstruos - al unei tinere fete, zeci de mii de profesori sunt violaţi in corpore de un Stat care îi tratează cu dispreţ. Dispreţuindu-i pe ei, ne dispreţuim viitorul.
25.06.2015 | Avocatura.com
Fostul procuror Angela Ciurea: "Dacă eşti avocat, n-are nimeni timp să te asculte. Vorbeşti mult şi prost! Avocatul sau inculpatul, tot una!"
Avocatul Angela Ciurea, fost procuror şef în Parchetul General, a avut o luare de poziţie cu privire la situaţia din justiţia românească, preluată de radu-tudor.ro, din care Avocatura.com vă oferă, mai jos, cele mai interesante extrase.
24.06.2015 | Nicoleta CRISTEA
Decanul Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici: "Sintagma «limita maximă» din Protocolul cu MJ trebuie să fie înlocuită cu «limita stabilită». Doar aşa nu mai poate veni un judecător să taie un onorariu!"
Avocatul Ioan Ioanovici, Decan al Baroului Vrancea, a precizat, pentru Avocatura.com, că la începutul lunii viitoare Comisia Permanentă a UNBR se va întâlni în prima şedinţă în actuala formulă. Pe lângă alte subiecte care vor fi dezbătute în cadrul întâlnirii, un punct fierbinte va fi şi Protocolul pr
03.09.2014 | Avocatura.com
Avocatul Secret, Episodul 17: Judecatorii sunt invatati sa nu respecte avocatul
Un intelept a spus ca singurul avantaj al puterii este ca poti face mai mult bine. Or, judecatorii au o putere imensa. In universul justitiei, judecatorul este un mic Dumnezeu cu puteri cvasi-discretionare. Si nu spun ca avocatii sunt niste sfinti. Nici pe departe. Insa problema apare cand "inaltimea sa" ne trateaza ca
1
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2019
Avocatura Com