Avocatura Com
„Va fi, aşadar, elocvent cel care va vorbi în For şi în procesele publice, astfel încât să convingă, sa încânte şi să impresioneze” - Cicero
Dezvoltare personală - beneficii

Succesul nu inseamna hazard. Nu inseamna noroc sau sansa. Succesul nu ti-l dau altii si nu vine din exterior. TU esti creatorul succesului carierei tale de avocat. Cu siguranta ai admirat, macar o data in viata, avocatul care atrage toate privirile, capteaza toata atentia si starneste toata admiratia cand intra intr-o incapere. Cu siguranta, te-ai intrebat: Oare cum face asta?! Noi te asiguram ca nu asa s-a nascut si te invatam pasii de urmat pentru a atinge performantele maxime in cariera. Cum sa te indentifici cu rolul avocatului de succes. Cum sa transformi dorinta in obiectiv si mai departe, in plan de cariera. Cum sa adaptezi reusita celui pe care candva l-ai admirat, in propriul succes. Insa asta nu este tot. Pentru ca o data insusite aceste etape, LUMEA are nevoie sa vada cum succesul tau profesional se construieste. Cum, cand, unde sa vorbesti. Care sunt atitudinea potrivita si gesturile corecte. Succesul tau profesional depinde de cat de bine intri in pielea rolului de avocat de succes si de cat de elocvent iti comunici succesul. Norocul ti-l faci si singur!

Consultanţă în carieră oferita de avocatura.com te învaţă cum sa atingi un control de 99%, 1% fiind sansa, asupra succesului carierei tale de avocat. Prin serviciul de dezvoltare personală, îndrăznim și mai mult. Noi credem ca în planificarea unei cariere de succes în avocatură, până și șansa ți-o poți croi singur, dacă ești pregătit să te folosești de toate abilitățile tale pentru a găsi oportunităţile momentului.

Profilarea publica a imaginii avocatului de succes desavarseste procesul de construire a carierei, in masura in care tot acest proces vizeaza o audienta din ce in ce mai bine informata si mai critica. Abilitatile de public speaking, oratorie, atitudine si mimica discursive au devenit arma indispensabila oricarui expert in avocatura.

Serviciul de dezvoltare personală nu este opţional, el nu poate fi înlocuit de studiu sau de muncă peste program sau strategiile de networking.

Pentru că fără carisma – acea atitudine personală, studiată și însușită pentru a te apropia ușor de interlocutor, cunoştinţele şi studiul nu vor impresiona sau seduce clienţii sau publicul. Pentru că fără stăpânirea tehnicilor de prezentare în public şi a prestaţiei similare prezenţei pe scenă a unui actor, degeaba vei căuta să-i impresionezi pe cei cu care îţi propui să relaţionezi şi asta din simplul motiv că, acele persoane importante pe care îți dorești să le câștigi în cercul profesional au devenit la rândul lor importante pentru că au deprins stăpânirea prezenței pe scena publică.

Fără pregătirea de public speaking şi de organizare a argumentaţiei degeabă încerci să cunoști cât mai bine dosare complicate pentru a impresiona clienții, pentru că argumentația și cursivitatea expunerii îi va impresiona mai mult decât paginile memorate.

Iar peste toate acestea, cea mai importanta este înțelegerea, din prima secundă a relaționării, a profilului de client pe care îl ai în față pentru a-ți adapta strategie de prezentare, de apariție, de argumentație, pentru a-ți pune în valoare carisma, pentru a te apropia de client și a-l cuceri, pentru a-l convinge să fie cu tine.

Toate acestea - tehnici de prezentare scenică și carisma, tehnici de public speaking și profiluri de clienți – înseamnă fundamentul brandingului personal ca avocat de succes. Alegând să parcurgi fiecare etapă și să-ți însușești fiecare capitol pas cu pas, îți asumi rolul de avocat de succes.

Înscrie-te în Programul "Reușita în avocatură"

Dezvoltare personală - ofertă

1. Tehnici de prezență scenică / carismă

2. Public speaking și argumentație

3. Profiluri clienti / gestionare relatie cu clientii

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com