Avocatura Com
Ce oferim partenerilor?Avocatura.com și-a asumat misiunea de a sprijini avocații în importantul demers de construire a unei Cariere de Succes în avocatură. Noi credem că principalul obiectiv profesional al oricărui avocat îl reprezintă construirea unei Cariere de Succes în profesie.

Niciun avocat nu-și poate imagina o Carieră de succes în avocatură în lipsa clienților. Succesul profesional al avocatului este strict condiționat atât de numărul clienților cât şi de felul acestora. Înțelegerea procesului prin care avocații se vând, prin care aceștia dobândesc clientelă a reprezentat pentru echipa Avocatura.com poate ce-a mai mare provocare. Odată ce am înțeles acest proces de vânzare, specific avocaților, configurarea serviciilor ce le oferim partenerilor noștri a fost un lucru firesc.

Avocații reușesc să se vândă dacă se comportă adecvat în două faze: În prima fază are loc practic o PRE – VÂNZARE și reprezintă faza cea mai importantă a procesului de vânzare a serviciilor avocațiale. Caracteristica cumpărătorilor de servicii avocațiale o reprezintă faptul că aceștia angajează doar accidental un avocat fără să se documenteze temeinic înainte de a se întâlni cu acesta. Cererea de recomandare a unui avocat și mai apoi validarea de către un terț independent a recomandării primite sunt etape importante în selectarea unui avocat.  Se poate afirma cu tărie că FAIMA îl vinde pe avocat.

Cea de a doua fază a VÂNZĂRII are loc în momentul în care avocatul se întâlnește cu potențialul client. În această fază, contextul în care se poartă discuția este cel determinant. Există un context în care se află potențialul client și un context în care este pus clientul de către avocat. Avocatul trebuie să aibă abilitatea necesară înțelegerii cât mai corecte a contextului în care se află potențialul client şi totodată abilitatea de a crea contextul favorabil în care să pună clientul pentru a reuși sa se vândă onest.

Avocatura.com a reușit să construiască cea mai importantă platformă online ce oferă consumatorilor de servicii avocațiale informații utile în procesul de selectare a unui avocat. Componenta Editorială a platformei avocatura.com a fost construită astfel încât să satisfacă dreptul fundamental la informare adecvată al unui potențial consumator de servicii avocațiale. Pentru a testa eficiența platformei Avocatura.com nu trebuie decât sa vă căutați numele pe Google şi veți constata ca informațiile oferite de avocatura.com se afla în primele rezultate.

FAIMA unui avocat, PRESTIGIUL profesional al acestuia se construiesc sau se întrețin pe parcursul unui proces ce durează atât cât durează cariera avocatului.
Echipa Avocatura.com oferă servicii de suport şi servicii de consultanța pentru construirea și consolidarea unui BRAND personal al avocatului, proces ce determină PRESTIGIUL profesional al acestuia.

PUBLICITATEA profesională este o componentă a procesului de construire a BRAND-ului personal al avocatului și Avocatura.com oferă atât materiale ce reprezintă vectorii de publicitate cât și campanii de publicitate special concepute pentru avocați.

Toate serviciile oferite de către Avocatura.com sunt destinate utilizării oneste a acestora. Ele reprezintă instrumente moderne de suport pentru construirea unei Cariere în profesie.

Pentru echipa Avocatura.com, Cariera de Succes a avocaților parteneri reprezintă obiectul activității noastre şi totodată dovada profesionalismului nostru.

Înscrie-te în Programul "Reușita în avocatură"
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com