Avocatura Com
BRANDING PENTRU AVOCAȚI

De ce să-mi construiesc cariera? Pentru că se poate!

Mai multe articole »

Cariera avocatului este puternic influențată de Prestigiul de care se bucură. Succesul său profesional este potențat de un Brand personal puternic și util evoluției. S-a dovedit că Branding-ul devine esențial pentru succesul profesional și financiar în avocatură. Nu este de mirare acest lucru deoarece între profesiile liberale, avocatura se află într-o poziția specială în care numele avocatului se confundă cu numele companiei pe care o conduce. Profesionalismul și credibilitatea percepută de consumatorii de servicii avocațiale sunt hotărâtor influențate de Prestigiul profesional, de imaginea publică a avocatului, de notorietate și din acest motiv, practic avocații, fie că vor fie că nu vor, au cariera influențată de BRAND-ul pe care-l au.

Un BRAND puternic și util succesului profesional se poate forma și natural. Acesta este motivul pentru care este uneori mai ușor pentru avocații cu o mare vechime in profesie și care nu și-au schimbat specializarea.

Pentru avocații ce s-au adaptat nevoilor actuale ale pieței și care nu vor să aștepte 7-10 ani pentru a se bucura de recunoaștere profesională, implementarea unei STRATEGII de Branding este soluția optimă pentru a se bucura de succes profesional într-un interval de timp rezonabil.

Informațiile și serviciile oferite în cadrul programului `Reușita în avocatură` sunt instrumente pentru construirea unui BRAND de succes și pentru o CARIERĂ de succes în profesie.

Echipa www.avocatura.com este specializată atât în acordarea consultanței necesare Conceperii strategiei de Branding cât și în servicii de implementare a Strategiei de Branding pentru avocați.

Instrumentele de comunicare publica folosite de noi sunt și cele mai ieftine dar și cele mai adecvate pentru a se obține o Notorietatea profesională utilă.

Putem construi împreună Branduri puternice în avocatură și putem construi împreună Cariere profesionale meritate.

Înscrie-te în Programul "Reușita în avocatură"
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com