Avocatura Com
Reușita în avocatură
 

Dacă te-ai decis să practici avocatura și vrei ca această profesie să-ți ofere și satisfacții materiale atunci să știi ca programul “Reușita în avocatură” este util pentru tine. Să nu crezi că doar avocații debutanți în profesie au nevoie de acest program. Piața se schimbă, înveți specializări noi și dacă vrei să ai succes atunci programul “Reușita în avocatură” este potrivit pentru tine.

Programul “Reușita în avocatură” este poate cel mai util caselor de avocatură. Prestigiul profesional al unui avocat individual, brand-ul său personal, se poate manifesta pozitiv în cariera și nativ dar în cazul caselor de avocatură brand-ul util trebuie construit, consolidat şi consacrat cu măiestrie.

Cunoaștem foarte mulți avocați, buni profesioniști și devotați valorilor profesiei de avocat, ce sunt nemulțumiți de profesie. De fapt sunt nemulțumiți de viața lor profesională, de faptul ca știu cât de buni profesioniști sunt, de cât de mult muncesc și de cât de puține satisfacții materiale au. Este firesc să-și dorească ca munca lor să fie plătită cum se cuvine. Merită asta. Ce le lipsește ? Le lipsește echilibrul dintre pregătirea profesională, muncă şi prestigiu.

Sigur că, într-o lume ideală acest echilibru este ușor de găsit. Nu trăim într-o lume ideală, ba mai mult, trăim și profesăm într-o Românie pauperă cu valori abandonate și cu oameni mult prea ocupați pentru a mai fi dispuși să recunoască valoarea reală a serviciilor avocațiale.

Înscrie-te în Programul "Reușita în avocatură"

Dar nu toți avocații plâng vremurile pe care le trăiesc în profesie. Avocații de succes, recunoscuți pentru profesionalismul lor, trăiesc o viată profesională firească. Muncesc și sunt plătiți onest pentru munca lor. Acești avocați de succes au făcut ceva ce alți avocați au omis să facă. Acești avocați au fost preocupați de cariera lor. Acești avocați nu au pus pe primul plan doar evoluția lor profesională ci și creșterea prestigiului profesional. Ceilalți avocați, acei “nemulțumiți de profesie” au fost preocupați doar de creșterea profesionalismului lor. Aceștia consideră că este suficient să fii bun profesionist și lumea are să afle despre virtuțile tale profesionale. Realitatea dovedește că este ineficientă o astfel de abordare deși aparține oarecum tradiției. În fața ineficienței, tradiția se adaptează vremurilor pe care le trăim.

Programul “Reușita în avocatură” este dedicat acelor avocați ce-și doresc și ei o viață profesională firească. Programul “Reușita în avocatură” este dedicat acelor avocați ce prețuiesc valorile profesiei de avocat dar care își asumă și realitățile contemporane.

Întrebarea firească care se pune este : Cum ajută programul “Reușita în avocatură” avocații ?

O cariera de succes în avocatură presupune profesionalism, abilități specifice şi prestigiu. Programul “Reușita în avocatură” vă oferă suportul necesar pentru a deveni profesioniști mai buni, pentru a dobândi abilitățile necesare şi pentru a vă construi prestigiul profesional adecvat.

O carieră de succes nu este un dat, ci este un proces ce presupune acțiuni programate pe două direcții:

O primă direcție vizează PERSONALITATEA avocatului.

Indiferent ce s-ar crede, fără o bună pregătire teoretică și fără un standard de practică la nivel de EXPERT este riscant să-ți dorești o carieră de succes în avocatură.

În programul “Reușita în avocatură” nu ne propunem să va furnizăm cunoștințe teoretice şi nici nu dorim să vă îmbunătățim standardul de practică. Aceste componente ale profesionalismului în avocatură se dobândesc prin efort individual. Vă oferim însă, acces la cursuri ce vă vor ajuta să stăpâniți comunicarea judiciară eficientă.

În cadrul programului “Reușita în avocatură” vă vom oferi cursuri pentru a dobândi abilități personale utile unui avocat de succes. Dobândirea de abilități precum inteligența emoțională, comunicarea persuasivă, negocieri, vânzări, acuitate senzorială etc. au devenit esențiale în ultimii ani pentru dezvoltarea carierei în avocatură.

A doua direcție vizează PRESTIGIUL.

Urmărind consolidarea prestigiului avocatului atât în viața reală cât și în mediul on-line platforma Avocatura.com oferă servicii de suport şi consultanță pentru avocați care doresc să-și planifice cariera astfel încât să lase cât mai puțin la voia întâmplării faima profesionala.

Pornind de la realitatea că reputația unui avocat se clădește în sala de judecată și se consolidează în mediul on-line, prin comunicare constantă și planificată construim și consolidăm o reputație profesională solidă și o imagine publica adecvata obiectivului de cariera asumat. Poziționarea ca EXPERT într-o anumită arie de practică și construirea cu măiestrie a unui brand personal de succes printr-o comunicare susținută, reprezintă cheia pentru o carieră de succes.

Platforma www.avocatura.com este punctul de pornire în planificarea carierei:

  • locul unde poți să-ți faci cunoscute domeniile de expertiză profesională ale tale și ale echipei de avocați cu care lucrezi;
  • locul în care poți publica articole de specialitate, poziționându-te ca expert;
  • locul în care poți să te afirmi în cadrul unor conferințe pe teme de interes profesional;
  • locul în care poți să-ți construiești o imagine publica credibilă.
  • Înscrie-te în Programul "Reușita în avocatură"
    Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
    Avocatura Com