Avocatura Com
Stanca Ioan

Stanca Ioan

Cabinet individual de avocatură

Baroul Timis - avocat definitiv

ACORDĂ UN CALIFICATIV

Rating: 5,00 (2 voturi)

798 vizitatori1.302 afisari

Începând cu anul 2002 este avocat definitiv al Baroului Timiş, membru al Uniunii Naţionale a Barourilor din România.

Asistă şi reprezintă cu profesionalism atât creditori, cât şi debitori - bănci, persoane juridice ori fizice - în găsirea celor mai bune soluţii diferitelor probleme juridice.

Cu o bogată pregătire în litigii, a fost implicat într-o serie de cauze importante în domeniul dreptului insolvenţei şi dreptului societar, reuşind să le finalizeze cu succes.

Date fiind numeroasele cauze avute în domeniul dreptului cambial, oferă expertiză de calitate în aceste probleme dificile.

Având experienţă profesională de peste 30 de ani, dintre care peste 16 ani ca avocat, cu o abordare practică de excepţie, conduce cabinetul, acordă atenţie sporită şi se implică activ în fiecare caz.

Publicitate
Contact

Mobil: 0735851012
Email: office@stancalaw.ro
Website: http://www.stancalaw.ro
Sediu principal
Timisoara, Str. Martir Cernaianu, Nr. 26A , judetul Timiș
Sediu secundar
Timisoara,Str. A. Pasha, Nr. 6, Ap. 17 , judetul Timiș
Urmarește-ți dosarele
Vrei să-ți păstrezi lista de dosare într-o formă bine organizată, cu actualizări automate și notificări prin email la după fiecare termen?
Accesează GRATIS secțiunea "Dosarele mele"!
Administrează acest profil
Sunteți Stanca Ioan? Click aici pentru a vă gestiona datele profilului de pe Avocatura.com. Momentan, aveți 2 mesaje necitite lăsate de cei care v-au căutat pe acest site.
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2019