Ştiri Academica Barouri Case de avocatură Cariere Librărie Sfatul expertului Forum Despre noi
Examene
05.09.2011 | Avocatura.com
Rezultatele finale vor fi publicate la data de 22 septembrie
facebook
yahoo
Vezi subiectele si baremul de corectare la concursul pentru admiterea la Scoala Nationala de Grefieri
Duminica, 4 septembrie, a avut loc concursul de admitere la Scoala Nationala de Grefieri, pentru ocuparea unui numar de 105 locuri de grefier cu studii superioare juridice. Din totalul locurilor scoase la concurs, 75 sunt alocate pentru ocuparea posturilor vacante de grefier la instanţele judecătoreşti şi 30 sunt alocate pentru ocuparea posturilor vacante la parchete.

La concurs s-au inscris 1.017 candidaţi, iar rezultatele finale vor fi publicate la data de 22 septembrie. Vezi subiectele si baremele de corectare (barem procedura penala, barem procedura civila, barem organizare judiciara)

Depunerea contestatiilor la baremele de corectare

Baremele de corectare pot fi contestate in termen de 24 de ore de la afisare. Contestatiile la barem se depun la Scoala Nationala de Grefieri, prin fax, la numarul 021.310.34.80. Vedeti aici un model de contestatie.


Cuvinte cheie:
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013