Evacuarea sotului inainte de finalizarea divortului - scris de
Iustina - 1 raspunsuri
Mi-am achizitionat un apartament, apoi la scurt timp m-am casatorit si i-am facut sotului carte de identitate pe adresa mea. Acum vreau sa divortez si vreau ca el sa paraseasca locuinta mea. Intrucat situatia este tensionata iar copilul meu (din prima casatorie) simte acest lucru, ce solutii exista pentru ca sotul (curand fostul sot) sa plece din apartament? Il pot evacua inainte de finalizarea divortului? Va multumesc!
Divort - vrem sa facem partaj doar asupra sumelor de bani - scris de
- 2 raspunsuri
Sunt in proces de divort si am fost de acord cu sotul sa facem partaj doar asupra sumelor de bani economisiti de noi. Se poate sa cerem acest lucru? Va multumim!
Drepturi sot dupa divort - scris de
- 1 raspunsuri
Dupa cati ani de casatorie dobandesc drept de a avea o camera de locuit si dupa divort,in locuinta care este proprietate a sotiei?
Divort+custodie copil minor - scris de
sinonymus - 4 raspunsuri
buna seara! as vrea sa divortez de sotul meu cu care am un copil de 4 ani. conditiile sunt urmatoarele: de un an am plecat de acasa in strainatate, cu acordul sotului. dupa cateva luni, i-am cerut sa vina si el acolo impreuna cu minorul si a venit, dupa care a plecat,insotit de copilul nostru, la munca in alta tara, unde se afla si mama mea, care trebuia sa aiba grija de copil cat noi lucram. dupa cateva luni, el nu a vrut sa revina langa mine impreuna cu minorul, pe care l-a sustras de la mama ...
Divort la starea civila, cu copil minor ?! - scris de
doriandiac - 1 raspunsuri
Am divortat, conform noului Cod Civil, in octombrie 2011, la Starea Civila, desi eu si fosta mea sotie aveam impreuna un copil minor, anterior casatoriei, in varsta de 7 ani (deci, pe certificatul de nastere al copilului eu figurez ca tata iar fosta mea sotie ca mama). Am obtinut certificatul de divort, desi au fost unele discutii intre functionarii de la Serviciul de Stare Civila, legate de existenta minorului ai carui parinti eram, desi era nascut in afara casatoriei. Recent, mi s-a atras ate...