21.02.2013 | Marian FLORANESCU
Avocatul Bogdan Tohaneanu, numit membru in CA al Loteriei Romane
Avocatul Bogdan Tohaneanu, secretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a fost numit in calitatea de membru al Consiliului de Administratie al Companiei Nationale ,,Loteria Romana" SA, printr-un memorandum adoptat de Guvern in sedinta de marti.

Alegerea lui Bogdan Tohaneanu in CA al Loteriei Romane face parte din strategia Ministerului Economiei privind recrutarea de manageri profesionisti pentru 47 de companii de stat, printre care se numara si Loteria Romana, companie administrata de stat prin Ministerul Finantelor.

Consortiul format din firmele de executive search Quest Advisors si Transearch International, ce-i are ca subcontractanti pe partea juridica pe avocatii de la Bostina & Asociatii, a fost selectat de catre Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) pentru a se ocupa de recrutarea de CEO si membri CA pentru Loteria Romana.

Bogdan Tohaneanu este avocat titular al cabinetului de avocatura ,,Bogdan Tohaneanu” din Bucuresti si lucreaza in Ministerul Afacerilor Interne din 2012.

In calitate de avocat, Bogdan Tohaneanu a devenit cunoscut dupa ce l-a reprezentat in 2009 pe antrenorul italian Cristiano Bergodi , aflat in litigiu cu echipa de fotbal FC Steaua Bucuresti, dar si prin asistarea intrarii in insolventa, in acelasi an, a firmei de constructii Hein Romania, apartinand oamenilor de afaceri Dinu si Serban Patriciu.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/6859/avocatul-bogdan-tohaneanu-numit-membru-in-ca-al-loteriei-romane.html