| | |
Avocatura - profesia de avocat
HOME
STIRI
INTERVIURI EDITORIAL CASE DE AVOCATURA PROPRIETATE INTELECTUALA LIBRARIE CAUTA UN AVOCAT FORUM
LEGISLATIE
ACADEMICA EVENIMENTE cazul tau documente utile jurindex cariere stiri din barouri examene portalul instantelor
Mediatori Executori Judecatoresti Notari Publici Judecatori Procurori Lichidatori
Curs valutar: 1€ = 4.3902 lei, 1$ = 3.2286 lei, 1£ = 5.5209 lei, 1CHF = 3.6123 lei
Facebook Avocatura.com Linkedin Avocatura.com newsletter Avocatura.com RSS Avocatura.com
» Case de avocatura
26.04.2013 | Avocatura.com
facebook yahoo
Performanta Dragne si Asociatii, recunoscuta de editia din 2013 a ghidului juridic international Chambers and Partners
Vineri, 26 aprilie, s-a lansat editia din 2013 a ghidului juridic international Chambers & Partners, cuprinzand cele mai performante firme de avocatura si cei mai buni avocati din Europa, inclusiv din Romania. Dragne & Asociatii este nominalizata in clasamentele Chambers & Partners din acest an in domeniile Litigii si Restructurari/Insolventa. De asemenea, Ion Dragne, Managing Partner al societatii de avocatura, este recomandat ca un avocat de top in aceste domenii.

"Prezenta in aceste publicatii este o recunoastere a rezultatelor obtinute de firma noastra si a aprecierii pe care o au clientii fata de munca noastra, stiut fiind ca opiniile clientilor au o pondere considerabila in realizarea acestor clasamente”, a declarat Ion Dragne.

Luna trecuta au fost publicate clasamentele Chambers & Partners, editia globala 2013. Dragne & Asociatii a fost nominalizata si in editia globala, in aceleasi arii de practica (Litigii si Restructurari/Insolventa).

Activitatea desfasurata de firmele de avocatura din toata lumea este urmarita si evaluata de publicatii internationale de profil. Acestea publica anual clasamente ale societatilor de avocatura si identifica avocati de succes in fiecare jurisdictie si arie de practica juridica, informatiile furnizate fiind utile atat avocatilor, cat si potentialilor clienti.


Cuvinte cheie: performanta, dragne & asociatii, ghid juridic international, chambers & partners
COMENTEAZA
 
ALTE TITLURI
HOME STIRI SFATUL EXPERTULUI LEGISLATIE FORUM AVOCATI ADRESE UTILE DOCUMENTE UTILE CONTACT
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013