| | |
Avocatura - profesia de avocat
HOME
STIRI
INTERVIURI EDITORIAL CASE DE AVOCATURA PROPRIETATE INTELECTUALA LIBRARIE CAUTA UN AVOCAT FORUM
LEGISLATIE
ACADEMICA EVENIMENTE cazul tau documente utile jurindex cariere stiri din barouri examene portalul instantelor
Mediatori Executori Judecatoresti Notari Publici Judecatori Procurori Lichidatori
Curs valutar: 1€ = 4.3902 lei, 1$ = 3.2286 lei, 1£ = 5.5209 lei, 1CHF = 3.6123 lei
Facebook Avocatura.com Linkedin Avocatura.com newsletter Avocatura.com RSS Avocatura.com
» Actualitate
09.11.2012 | Marian FLORANESCU
facebook yahoo
Dupa Comarnic-Brasov, CNADNR anuleaza si licitatia pentru autostrada Sibiu-Pitesti
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a anulat procedura de achizitie publica pentru revizuirea studiului de fezabilitate aferent autostrazii Sibiu-Pitesti. Decizia a fost luata la sfarsitul saptamanii trecute, in aceeasi zi in care a fost oprita si procedura pentru reactualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Comarnic-Brasov.

Autostrada Sibiu-Pitesti, cu o lungime de 116,6 kilometri si o valoare estimata la circa 3,2 miliarde de euro, a fost considerata o alternativa de traversare a muntilor la autostrada Comarnic-Brasov-Fagaras.

CNADNR initiase la sfarsitul lunii martie procedura pentru revizuirea studiului de fezabilitate aferent autostrazii Sibiu-Pitesti. Compania nu a precizat motivul care a stat la baza deciziei anularii procedurii de atribuire. In documentul companiei sunt invocate articole din ordonanta de urgenta 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica care prezinta conditiile in care poate fi oprita procedura de licitatie.

In luna martie, reprezentantii CNADNR declarau ca autostrada Sibiu-Pitesti ar putea fi gata in trei ani (2014-2016). Odata cu finalizarea tronsonului Sibiu-Pitesti, coridorul IV paneuropean ar fi urmat sa fie gata, pe baza de finantare din bani europeni. De altfel, intr-un interviu acordat in aprilie a.c., ministrul Transporturilor de la acea vreme, Alexandru Nazare, declara ca miza pentru realizarea tronsonului de autostrada Sibiu-Pitesti este revizuirea studiului de fezabilitate si accesarea de bani europeni pentru acesta in exercitiul 2014-2020.


Cuvinte cheie: comarnic-brasov, cnadnr, anulare, licitatie, autostrada, sibiu-pitesti
COMENTEAZA
 
ALTE TITLURI
HOME STIRI SFATUL EXPERTULUI LEGISLATIE FORUM AVOCATI ADRESE UTILE DOCUMENTE UTILE CONTACT
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013