Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Special

10 motive pentru care trebuie să eviți sub orice chip să "ieși" cu un avocat

Știm că îți imaginezi fericirea de pe chipul părinților când îi anunți că te "vezi" cu un avocat, pentru că, nu-i așa?!, ei au totul - putere, bani, prestigiu-, dar te sfătuim să nu o faci. Să te întâlnești cu un avocat sună mult mai bine decât este de fapt în realitate. Chiar nu sunt partenerii potriviți - cel puțin în sensul romantic. Iată 10 motive pentru care trebuie să eviți să "ieși" vreodată cu un avocat.

1. Lucrează peste program

A avea un iubit avocat sau avocată este ca și cum ai petrece timpul cu un prieten imaginar. Aceștia au vieți foarte ocupate, petrecând ore prelungite la birou. Așa că obișnuiește să gătești cina pentru o singură persoană.

2. Stresul permanent

Când "jumătatea ta" reușește să evadeze de la birou și din întâlnirile lungi, așteaptă-te să ia acasă cu ea stresul și munca de la birou. O sticlă de vin și un film, relaxați în canapea? Nici gând. Mai degrabă vreo două ore de lacrimi, verificări sporadice ale email-ului, "ieșiri" ocazionale de nervi și trei telefoane neașteptate de la clienți internaționali. Așa va arăta o întâlnire cu un avocat.

3. Narcisismul

Încă de pe băncile facultății, avocații sunt "învățați" că sunt unici și speciali. Orice le este permis. Dacă vei încerca cumva să le iei "prăjitura" din față, s-ar putea să-ți dea peste mână. Spiritul competitiv, lipsa dorinței de a împătrți sau ego-ul nu sunt ceea ce ai nevoie de la "jumătatea ta".

4. Sunt, de cele mai multe ori, mai deștepți decât tine

Avocatura este o "lume" în care se intră foarte greu, deci sunt șanse mari ca partenerul tău să fie un soi de "enciclopedie" ambulantă. Când va veni momentul să vă uitați împreună la știrile de seară, pregătește-te să te simți "prost" în orice moment.

5. Este imposibil să te cerți cu un avocat

Nu este nimic în neregulă cu certurile în cuplu. Acestea sunt o sursă de eliberare a stresului și dovada că este vorba de o relație sănătoasă. Dar, tocmai de aceea să te cerți cu un avocat este atât de frustrant - te "încuie" la fiecare ocazie. Ești terminat: ei vor avea mereu mai multe dovezi împotriva ta decât ai putea tu visa vreodată. S-ar putea chiar să ți le prezinte în "saci ai poliției".

6. Trebuie să fii pregătit să înveți "limbi străine"

Ieși într-o zi cu iubitul tău la un pub, împreună cu colegii lui și deodată simți că ar fi trebuit să-ți aduci un dicționar cu tine. Ce naiba înseamnă "jurisprudență"? Nu prea știi nici "due dilligence" ce înseamnă, și dai ușor din cap atunci când auzi de ultima directivă UE. Și mai sunt și acronimele: M&A, NCC, etc.

7. Organizarea "nemiloasă"

Avocații tind să fie organizați precum niște roboți în tot ceea ce fac. Calendarul va fi cel mai important obiect în casa voastră, așa că-ți poți lua la revedere de la "ieșiri" romantice spontane.

8. Vei fi întodeauna pe "locul doi"

Avocații își pun mereu munca pe primul loc. Oricât de mult te-ai întâlni cu un avocat, sentimentul "chiar nu-i pasă de mine" nu va dispărea. Cu siguranță vei fi mereu "al doilea cel mai important" partener în viața lui.

9. "Cadourile" branduite cu case de avocatură

Pentru al doilea an la rând, iubitul tău crede că un stilou cu marca unei case de avocatură este cadoul perfect pentru aniversarea voastră. Tot ceea ce i-ai cerut a fost o cană, dar nu din aceea cu cine știe ce nume de casă de avocatură pe ea.

10. Avocații văd lumea prin "ochelarii colorați" ai Dreptului

Avocații sunt renumiți pentru faptul că sunt pasionați de orice. Deci, sunt șanse foarte mari ca acea seară romantică pe care o plănuiai demult se va transforma într-o dezbatere aprigă și nedorită. Dacă tu doar încercai să povestești ceva despre prietena ta de la coafor, care vrea să se mute cu sora ei, vei sfârși prin a avea o discuție intensă despre avantajele și dezavantajele unui proprietar sau ale chiriașului. 


Cuvinte cheie: avocati, relatie, program incarcat, stres, narcisism, cearta in cuplu, cadouri, romantism, cuplu
COMENTEAZA

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de AVOCATURA COM S.R.L.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Consultanță juridică online Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright Avocatura.com SRL 2003-2024