| | |
Avocatura - profesia de avocat
HOME
STIRI
INTERVIURI EDITORIAL CASE DE AVOCATURA PROPRIETATE INTELECTUALA LIBRARIE CAUTA UN AVOCAT FORUM
LEGISLATIE
ACADEMICA EVENIMENTE cazul tau documente utile jurindex cariere stiri din barouri examene portalul instantelor
Mediatori Executori Judecatoresti Notari Publici Judecatori Procurori Lichidatori
Curs valutar: 1€ = 4.3902 lei, 1$ = 3.2286 lei, 1£ = 5.5209 lei, 1CHF = 3.6123 lei
Facebook Avocatura.com Linkedin Avocatura.com newsletter Avocatura.com RSS Avocatura.com
» Examene
05.09.2011 | Avocatura.com
facebook yahoo
Vezi subiectele si baremul de corectare la concursul pentru admiterea la Scoala Nationala de Grefieri
Duminica, 4 septembrie, a avut loc concursul de admitere la Scoala Nationala de Grefieri, pentru ocuparea unui numar de 105 locuri de grefier cu studii superioare juridice. Din totalul locurilor scoase la concurs, 75 sunt alocate pentru ocuparea posturilor vacante de grefier la instanţele judecătoreşti şi 30 sunt alocate pentru ocuparea posturilor vacante la parchete.

La concurs s-au inscris 1.017 candidaţi, iar rezultatele finale vor fi publicate la data de 22 septembrie. Vezi subiectele si baremele de corectare (barem procedura penala, barem procedura civila, barem organizare judiciara)

Depunerea contestatiilor la baremele de corectare

Baremele de corectare pot fi contestate in termen de 24 de ore de la afisare. Contestatiile la barem se depun la Scoala Nationala de Grefieri, prin fax, la numarul 021.310.34.80. Vedeti aici un model de contestatie.


Cuvinte cheie:
COMENTEAZA
 
HOME STIRI SFATUL EXPERTULUI LEGISLATIE FORUM AVOCATI ADRESE UTILE DOCUMENTE UTILE CONTACT
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013