Avocatura Com
Actualitate
Președintele României a semnat marți Decretul pentru numirea lui Horodniceanu
facebook

Daniel Horodniceanu, numit procurorul-șef al DIICOT

Daniel Horodniceanu este noul șef al DIICOT după ce Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți Decretul pentru numirea acestuia.

Daniel Horodniceanu va fi procurorul-șef al DIICOT pentru o perioadă de 3 ani, după ce Iohannis a semnat marți Decretul.

Numirea acestuia vine la o lună de când Ministerul Justiției l-a propus pe șeful DIICOT Iași la conducerea centrală a entității, după ce Alina Bica a demisionat în luna octombrie 2014, în contextul anchetei penale în care este implicată, informează Digi24.


Cuvinte cheie: diicot, numire, senare decret, procuror sef, presedintele romaniei, klaus iohannis, trei ani mandat, procuror Horodniceanu Daniel Constantin
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013-2016
Avocatura Com