| | |
Avocatura - profesia de avocat
HOME
STIRI
INTERVIURI EDITORIAL CASE DE AVOCATURA PROPRIETATE INTELECTUALA LIBRARIE CAUTA UN AVOCAT FORUM
LEGISLATIE
ACADEMICA EVENIMENTE cazul tau documente utile jurindex cariere stiri din barouri examene portalul instantelor
Mediatori Executori Judecatoresti Notari Publici Judecatori Procurori Lichidatori
Curs valutar: 1€ = 4.3902 lei, 1$ = 3.2286 lei, 1£ = 5.5209 lei, 1CHF = 3.6123 lei
Facebook Avocatura.com Linkedin Avocatura.com newsletter Avocatura.com RSS Avocatura.com
» Examene
12.03.2014 | Rodica BULIGA
facebook yahoo
Concurs de admitere la Scoala Nationala de Grefieri
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat in sedinta de saptamana trecuta organizarea concursului de admitere la Scoala Nationala de Grefieri. Astfel, conform calendarului de desfasurare a concursului, propus de Scoala Nationala de Grefieri si Directia resurse umane si organizare din cadrul CSM, concursul va avea loc in Bucuresti, pe data de 11 mai 2014.

 

Plenul CSM a mai stabilit un numar de 140 de locuri de grefier cu studii superioare juridice scoase la concurs, sub rezerva suplimentarii si a finantarii lor. Dintre acestea:

- 90 de locuri pentru instantele judecatoresti;

- si 50 de locuri pentru parchete.

De asemenea, in cadrul sedintei CSM au fost aprobate tematica si bibliografia pentru concurs, precum si taxa de inscriere la concurs, in cuantum de 400 lei.

Saptamana trecuta Plenul CSM a mai decis inaintarea la Ministerul Justitiei si PICCJ a solicitarii de asigurare a suplimentarii si finantarii posturilor de personal auxiliar de specialitate, la momentul repartizarii absolventilor Scolii Nationale de Grefieri care vor fi admisi la concursul din 11 mai 2014.

 

 
ALTE TITLURI
HOME STIRI SFATUL EXPERTULUI LEGISLATIE FORUM AVOCATI ADRESE UTILE DOCUMENTE UTILE CONTACT
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013