Ştiri Academica Cursuri Barouri Case de avocatură Cariere Librărie Sfatul expertului Forum Despre noi
Case de avocatura
26.04.2013 | Avocatura.com
Ion Dragne este recomandat ca un avocat de top in domeniile Litigii si Restructurari/Insolventa
facebook
yahoo
Performanta Dragne si Asociatii, recunoscuta de editia din 2013 a ghidului juridic international Chambers and Partners
Vineri, 26 aprilie, s-a lansat editia din 2013 a ghidului juridic international Chambers & Partners, cuprinzand cele mai performante firme de avocatura si cei mai buni avocati din Europa, inclusiv din Romania. Dragne & Asociatii este nominalizata in clasamentele Chambers & Partners din acest an in domeniile Litigii si Restructurari/Insolventa. De asemenea, Ion Dragne, Managing Partner al societatii de avocatura, este recomandat ca un avocat de top in aceste domenii.

"Prezenta in aceste publicatii este o recunoastere a rezultatelor obtinute de firma noastra si a aprecierii pe care o au clientii fata de munca noastra, stiut fiind ca opiniile clientilor au o pondere considerabila in realizarea acestor clasamente”, a declarat Ion Dragne.

Luna trecuta au fost publicate clasamentele Chambers & Partners, editia globala 2013. Dragne & Asociatii a fost nominalizata si in editia globala, in aceleasi arii de practica (Litigii si Restructurari/Insolventa).

Activitatea desfasurata de firmele de avocatura din toata lumea este urmarita si evaluata de publicatii internationale de profil. Acestea publica anual clasamente ale societatilor de avocatura si identifica avocati de succes in fiecare jurisdictie si arie de practica juridica, informatiile furnizate fiind utile atat avocatilor, cat si potentialilor clienti.


Cuvinte cheie: performanta, dragne & asociatii, ghid juridic international, chambers & partners
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013