| | |
Avocatura - profesia de avocat
HOME
STIRI
INTERVIURI EDITORIAL CASE DE AVOCATURA PROPRIETATE INTELECTUALA LIBRARIE CAUTA UN AVOCAT FORUM
LEGISLATIE
ACADEMICA EVENIMENTE cazul tau documente utile jurindex cariere stiri din barouri examene portalul instantelor
Mediatori Executori Judecatoresti Notari Publici Judecatori Procurori Lichidatori
Curs valutar: 1€ = 4.3902 lei, 1$ = 3.2286 lei, 1£ = 5.5209 lei, 1CHF = 3.6123 lei
Facebook Avocatura.com Linkedin Avocatura.com newsletter Avocatura.com RSS Avocatura.com

Documente utile » Plangeri

Model de plangere penala

 

PLANGERE PENALA


Domnule Prim Procuror,

Subsemnatul .............................., domiciliat in ..........., str. .........., nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul ............, formulez prezenta plangere penala impotriva faptuitorului ........................., domiciliat in ............, str. ............, nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul ..........., pentru savarsirea infractiunii de ................, prevazuta si pedepsita de art. ... C. penal.

Motivele plangerii:

In fapt, la data de ............., ora ..., locul .............., faptuitorul ..........................., a savarsit ........................ .

Prejudiciul pe care faptuitorul mi l-a creat prin savarsirea infractiunii este de ............. si se compune din ................................ .

In drept, fapta constituie infractiunea de ....................., prevazuta si pedepsita de art. ... C. penal.

In dovedirea plangerii, inteleg sa ma folosesc de urmatoarele probe: proba cu acte si urmatorii martori:

- ......................., domiciliat in .............., str. ............, nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul ............;

- ......................., domiciliat in .............., str. ............, nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul .............

Data ................

Semnatura reclamantului

....................

DOMNULUI PRIM PROCUROR AL PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA ........................
 

 

Discutii similare pe forum

Model plangere penala - scris de andreiblues01 - 2 raspunsuri
daca poate cineva sa posteze un model de plangere penala...pt tulburare de posesie eventual...pls...la modele nu exista nici unul !!!sau o schita ...un crochiu,ceva...cu multumiri.
Model plangere penala... - scris de andreiblues01 - 2 raspunsuri
poate sa posteze cineva un model de plangere penala...please...nu gasesc nimic la nnmodelenn...as avea nevoie pt o tulburare de posesie.cu multumiri !
Model de plangere penala - scris de karenina-roman - 8 raspunsuri
Dati-mi ,va rog,un model de plangere penala ! La parchet se depune doar plangerea? Sa trimit (concomitent)si la politie o plangere ,sau cum se numeste ....? Multumesc frumos!
Model plangere - scris de claudiu2111 - 1 raspunsuri
buna ziua cum pot da si eu de model plangere pentru un furt care nu lam comis va rog ajutatima
Plangere penala - scris de roxana_amariei - 7 raspunsuri
In fapt, daca o persoana savarseste in aceeasi imprejurarea, in conditiile art. 33 lit. b) C. pen., urmatoarele infractiuni: calomnie, amenintare si talharie, se poate ca pt. infractiunile de calomnie si de amenintare sa se faca plangere penala pt. punerea in miscare a actiunii penale, iar pt talharie sa se faca plangere penala la parchet? Stiu ca infractiunea de amenintare se absoarbe in infractiunea de talharie, dar intreb daca macar pt. infractiunea de calomnie se poate adresa o plangere se...


HOME STIRI SFATUL EXPERTULUI LEGISLATIE FORUM AVOCATI ADRESE UTILE DOCUMENTE UTILE CONTACT
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013