Avocatura Com
Home Ştiri Academica Cursuri Barouri Case de avocatură Cariere Librărie Sfatul expertului Forum Despre noi
Documente utile » Plangeri

Model de plangere penala

 

PLANGERE PENALA


Domnule Prim Procuror,

Subsemnatul .............................., domiciliat in ..........., str. .........., nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul ............, formulez prezenta plangere penala impotriva faptuitorului ........................., domiciliat in ............, str. ............, nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul ..........., pentru savarsirea infractiunii de ................, prevazuta si pedepsita de art. ... C. penal.

Motivele plangerii:

In fapt, la data de ............., ora ..., locul .............., faptuitorul ..........................., a savarsit ........................ .

Prejudiciul pe care faptuitorul mi l-a creat prin savarsirea infractiunii este de ............. si se compune din ................................ .

In drept, fapta constituie infractiunea de ....................., prevazuta si pedepsita de art. ... C. penal.

In dovedirea plangerii, inteleg sa ma folosesc de urmatoarele probe: proba cu acte si urmatorii martori:

- ......................., domiciliat in .............., str. ............, nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul ............;

- ......................., domiciliat in .............., str. ............, nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul .............

Data ................

Semnatura reclamantului

....................

DOMNULUI PRIM PROCUROR AL PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA ........................
 

 

Discutii similare pe forum

Model plangere penala - scris de andreiblues01 - 2 raspunsuri
daca poate cineva sa posteze un model de plangere penala...pt tulburare de posesie eventual...pls...la modele nu exista nici unul !!!sau o schita ...un crochiu,ceva...cu multumiri.
Model plangere penala... - scris de andreiblues01 - 2 raspunsuri
poate sa posteze cineva un model de plangere penala...please...nu gasesc nimic la nnmodelenn...as avea nevoie pt o tulburare de posesie.cu multumiri !
Model de plangere penala - scris de karenina-roman - 8 raspunsuri
Dati-mi ,va rog,un model de plangere penala ! La parchet se depune doar plangerea? Sa trimit (concomitent)si la politie o plangere ,sau cum se numeste ....? Multumesc frumos!
Model plangere - scris de claudiu2111 - 1 raspunsuri
buna ziua cum pot da si eu de model plangere pentru un furt care nu lam comis va rog ajutatima
Denunt,plangere penala facuta catre DGA,DNA Denunt plangere - scris de teodorio62 - 0 raspunsuri
Denunt,plangere penala facuta catre DGA,DNA Denunt plangere la ANRP si Prefectura pentru presupuse fapte penale comise in anii 1995- 2002 In anul 2002 sa eliberat un titlu de proprietate unei persoane conform legea 18/1991 art. 23 alin. 1. Anul acesta a iesit la iveala faptul ca persoana care a primit titlu de proprietate nu era indreptatita sa primesca acel teren intravilan.Pentru ca terenul nu facea parte din curtea si gradina sa. In sensul ca doi membri ai comisiei locale pentru stabilirea dr...


Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013-2016
Avocatura Com