Ştiri Academica Cursuri Barouri Case de avocatură Cariere Librărie Sfatul expertului Forum Despre noi
Documente utile » Plangeri

Model de plangere penala

 

PLANGERE PENALA


Domnule Prim Procuror,

Subsemnatul .............................., domiciliat in ..........., str. .........., nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul ............, formulez prezenta plangere penala impotriva faptuitorului ........................., domiciliat in ............, str. ............, nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul ..........., pentru savarsirea infractiunii de ................, prevazuta si pedepsita de art. ... C. penal.

Motivele plangerii:

In fapt, la data de ............., ora ..., locul .............., faptuitorul ..........................., a savarsit ........................ .

Prejudiciul pe care faptuitorul mi l-a creat prin savarsirea infractiunii este de ............. si se compune din ................................ .

In drept, fapta constituie infractiunea de ....................., prevazuta si pedepsita de art. ... C. penal.

In dovedirea plangerii, inteleg sa ma folosesc de urmatoarele probe: proba cu acte si urmatorii martori:

- ......................., domiciliat in .............., str. ............, nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul ............;

- ......................., domiciliat in .............., str. ............, nr. ..., bl. ..., ap. ..., judetul .............

Data ................

Semnatura reclamantului

....................

DOMNULUI PRIM PROCUROR AL PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA ........................
 

 

Discutii similare pe forum

Model plangere penala - scris de andreiblues01 - 2 raspunsuri
daca poate cineva sa posteze un model de plangere penala...pt tulburare de posesie eventual...pls...la modele nu exista nici unul !!!sau o schita ...un crochiu,ceva...cu multumiri.
Model plangere penala... - scris de andreiblues01 - 2 raspunsuri
poate sa posteze cineva un model de plangere penala...please...nu gasesc nimic la nnmodelenn...as avea nevoie pt o tulburare de posesie.cu multumiri !
Model de plangere penala - scris de karenina-roman - 8 raspunsuri
Dati-mi ,va rog,un model de plangere penala ! La parchet se depune doar plangerea? Sa trimit (concomitent)si la politie o plangere ,sau cum se numeste ....? Multumesc frumos!
Model plangere - scris de claudiu2111 - 1 raspunsuri
buna ziua cum pot da si eu de model plangere pentru un furt care nu lam comis va rog ajutatima
Plangere penala - scris de roxana_amariei - 7 raspunsuri
In fapt, daca o persoana savarseste in aceeasi imprejurarea, in conditiile art. 33 lit. b) C. pen., urmatoarele infractiuni: calomnie, amenintare si talharie, se poate ca pt. infractiunile de calomnie si de amenintare sa se faca plangere penala pt. punerea in miscare a actiunii penale, iar pt talharie sa se faca plangere penala la parchet? Stiu ca infractiunea de amenintare se absoarbe in infractiunea de talharie, dar intreb daca macar pt. infractiunea de calomnie se poate adresa o plangere se...


Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013