Avocatura
PENTRU AVOCATI:
construieste-ti afacerea
HOME
STIRI
ANALIZA INTERVIU SFATUL EXPERTULUI
LEGISLATIE
FORUM AVOCATI CONTACT

Autentificare

TRIMITE INTREBAREA TA

Autor Mesaj
12 Feb 2012, 14:56
Datele de contact sunt accesibile doar avocatilor inregistrati!
Vrei sa te inregistrezi ca avocat?
am stat in concubinaj cu o fata 8 ani si avem impreuna o fetita de 3 ani.Mama fetitei a murit pe 25.01.2012. eu am un contract de munca in strainatate si nu imi pot permite sa il pierd. as vrea sa las fetita pe o perioada de timp in grija bunicilor. ce trebuie sa fac ca bunicii sa aiba si ei dreptul de a decide asupra minorului in lipsa mea.as putea sa incredintez minorul pe o perioada de timp, sau custodie temporara ???

13 Feb 2012, 12:46

Cea mai simpla modalitate ar fi sa le faceti o procura notariala prin care sa ii imputerniciti

Cuculis I. Sanda 

RASPUNDE
 [ 2 mesaje/60 afisari ] 

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2010 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011