|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/77 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
bulaid
|
Subiectul mesajului: Vreau sa iau cuvantul la proces desi am avocat Scris: 21 Noi 2011, 14:51 |
|
|
|
|
In cadrul unui proces, desi am avocat care sa ma reprezinte, pot lua si eu cuvantul pentru a ma apara? Multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
aspy
|
Subiectul mesajului: Re: Vreau sa iau cuvantul la proces desi am avocat Scris: 21 Noi 2011, 15:02 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
cine te opreste? ideea este sa vorbesti la obiect, sa te rezumi la faza procesuala in care se afla dosarul, altfel instanta va da cuvantul aparatorului. de exemplu, daca se da cuvantul pe probe, spui care sunt probele cu care intelegi sa iti dovedesti cauza, nu te apuci sa povesesti cum a venit x, a zis, a facut, a dres, etc., pentru ca vei fi trimis la plimbare in secunda doi!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cuculis
|
Subiectul mesajului: Re: Vreau sa iau cuvantul la proces desi am avocat Scris: 22 Noi 2011, 10:12 |
|
Membru din: 15 Noi 2011, 10:47 Mesaje: 707 Localitate: BUCURESTI
|
|
Dar daca aveti avocat, de ce nu ii explicati lui ce ati dori sa sustina ? Sau macar discutati cu el despre asta poate ca ceea ce doriti dumneavoastra sa prezentati instantei nu are relevanta pt cauza.
_________________ Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii http://www.indrumari-juridice.eu 0742297538
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: cyclop, vulpacris, mada80, 77 utilizatori neinregistrati
|
|