Page 1 of 1

Probleme Asoc de Propietari

Posted: 20 May 2007, 16:57
by vrica
Stimati Domni si Doamne

Am un dosar in instanta pentru recuperarea unei sume de la un propietar reprezentind fond de reparatii Acesta 8 luni a achitat cotele stabilite in ad. gen. iar cind s-a inceput lucrarea a refuzat sa plateasca
Acest nemernic acum vrea sa vinda ap. ce si cum trebuie sa actionez sa nu cumva sa instraineze ap fara a se cere de la admin adeverinta pentru plata la zi a restantelor
In alta ordine de idei se poate face la notariat un anteconctract de vinz-cump fara adeverinta de la Asociatie?

Posted: 20 May 2007, 18:25
by valic
1.Recuperarea debitelor se poate face si prin obtinerea unui titlu executoriu, printr-o cerere de chemare in judecata:reclamant-denumire, adresa;parat-nume,adresa;obiectul cererii-obligarea paratului la plata sumei de...din care....reprezentand restante cote la intretinere,penalitati,etc;motivele cererii;etc.
2.In general, nu se poate vinde fara a prezenta adeverinta, iar notarii solicita asta.Povesti ca se poate face si fara, exista.

multumesc mult mult de tot

Posted: 21 May 2007, 03:22
by vrica
valic wrote:1.Recuperarea debitelor se poate face si prin obtinerea unui titlu executoriu, printr-o cerere de chemare in judecata:reclamant-denumire, adresa;parat-nume,adresa;obiectul cererii-obligarea paratului la plata sumei de...din care....reprezentand restante cote la intretinere,penalitati,etc;motivele cererii;etc.
2.In general, nu se poate vinde fara a prezenta adeverinta, iar notarii solicita asta.Povesti ca se poate face si fara, exista.

Posted: 21 May 2007, 20:35
by valic
Ai vrut sa intrebi ceva?!! Nu ai postat raspunsul.

multumesc pentru raspuns

Posted: 29 May 2007, 06:39
by vrica
Da am vrut sa va multumesc pentru raspuns

Posted: 29 May 2007, 16:06
by valic
Bafta!

Posted: 03 Jun 2007, 09:46
by siad
Asociatia de proprietari isi poate inscrie pretentiile in cartea funciara iar proprietarul nu mai poate vinde fara achitarea obilgatiilor.