un mare paradox

Discutii privind procedura civila
lupusinguratic

un mare paradox

Post by lupusinguratic » 18 Jul 2009, 13:08

vreo 4 oameni(boschetari din gara),au fost chemati la un prieten la munca si, s-au inteles cu 60 ron pe zi/om
eh, la sfarsitul zilei au primit banii,si vazand ca proprietarul e instarit,au facut taraboi.
Dupa aceasta ce i 4 boschetari au cerut sa vina cineva sa-i duca la gara.
Prietenul meu a chemat doi baieti de la o firma de paza si la sosirea acestora,acesti 4 s-au iritat
Paza a scos spray-ul si le-a dat.
Dupa aceasta cei 4 au rugat paza ,sa-i duca la gara.
Acestia i-a dus la gara ,faraalte incidente.
Ajungand la gara toti au mers la politia tf,a venit municipiul dar5 nu a dorit nimeni sa faca plangere.
poate fi vorba de lipsire de libertate ,si cat timp au cei 4 sa depuna plangere daca se razgandesc(a trecut 1 luna de atunci)
Multumesc anticipat
:grin:

ignite

Post by ignite » 19 Jul 2009, 09:55

ai auzit de rasa de caini labador?

angel

Post by angel » 19 Jul 2009, 10:58

@ IGNITE

:-D . Este o rasa ? :grin:
@ lupusinguratic
nu vor depune plangere. La plangerea prealabila a partii vatamate termenul este de 2 luni, care curge de la data savarsirii faptei, sau daca s-a aflat in imposibilitatea de a o depune, curge de la acea data .(in speta, au fost privati de libertate :grin: si s-au aflat in imposibilitatea de formula plangere, etc.). Nu este cazul in speta data. Au fost liberi ca pasarea cerului.

Pentru infractiunea de lipsire de libertate,actiunea penala se pune in miscare din oficiu. :grin:

Sa fim seriosi: se duc acum sa depuna plangere dupa 1 luna ca si-au dat seama ca au fost privati de libertate? :grin:

Deci, nu este cazul sa va faceti probleme.

ignite

Post by ignite » 19 Jul 2009, 23:03

284 c.pp. de la data cunoasterii faptuitorului care de multe ori nu e totuna cu data savarsirii...

este o rasa aparte, bineinteles. LABADOR. SIMPLU SI PUR SI SIMPLU. E CA SI LUPU...SINGURATIC.

angel

Post by angel » 19 Jul 2009, 23:16

IGNITE wrote:284 c.pp. de la data cunoasterii faptuitorului care de multe ori nu e totuna cu data savarsirii...

Corect. insa in speta noastra era cunoscut faptuitorul si adresa, ca doar lucrara la el in curte :grin:

parerea mea! :cafea:

" este o rasa aparte, bineinteles. LABADOR. SIMPLU SI PUR SI SIMPLU. E CA SI LUPU...SINGURATIC."

da, da. total aparte :mrgreen:

johei

Post by johei » 20 Jul 2009, 01:00

hm... firme de paza, spray lacrimogen... pentru ca muncitorii au fost "iritati" de prezenta celor de la firma de paza...

daca au fost cumva si "ajutati" sa urce in masina celor de la firma de paza se pot schimba oarescum datele problemei...

Insa totul e o problema de proba... cine sa creada patru "boschetari" in fata unuia care-si permite sa plateasca firme de paza... :-|

angel

Post by angel » 20 Jul 2009, 13:43

Johei wrote:
Insa totul e o problema de proba... cine sa creada patru "boschetari" in fata unuia care-si permite sa plateasca firme de paza... :-|
:( corect. sunt de acord cu tine, dar de ce n-au depus plangere cand au ajuns la Politia TF, unde venise si Politia de municipiu?!... sa fi fost "ajutati" si acolo sa nu depuna?! :roll:

Probabil ca evenimentele nu s-au succedat asa cum ne-au fost relatate in speta, dar eu am raspuns strict in conformitate cu cele enuntate de autorul topicului :-|

agenda

Post by agenda » 20 Jul 2009, 20:20

angel wrote: sa fi fost "ajutati" si acolo sa nu depuna?! :roll:
nu au fost ajutati angel..pur si simplu la momentul acela nu puteau scrie ca nu vedeau nimic din cauza sprayului... :lol:

angel

Post by angel » 20 Jul 2009, 21:39

:( :(

poate fi si acesta un considerent :(

Dar, totusi Politia nu i-ar fi vazut in ce stare sunt? Ar fi trebuit sa-i intrebe macar daca doresc sa depuna plangere, etc. asa cum se procedeaza in astfel de cazuri.

agenda

Post by agenda » 20 Jul 2009, 21:43

sigur ca i-au intrebat angel....ca asa a zis si labadorul nostru..

eu glumeam :razz:

angel

Post by angel » 20 Jul 2009, 21:49

:grin: :grin:

:arrow: :floare:

johei

Post by johei » 20 Jul 2009, 22:17

angel wrote::( :(

poate fi si acesta un considerent :(

Dar, totusi Politia nu i-ar fi vazut in ce stare sunt? Ar fi trebuit sa-i intrebe macar daca doresc sa depuna plangere, etc. asa cum se procedeaza in astfel de cazuri.
Crezi ca politia ii lua in seama pe nenorocitii aia?
Sa fim seriosi... cand sunt adusi de catre o firma de paza, la cererea domnului x, persoana importanta in urbea cu pricina (aproprtar, de! :grin: )... un adevarat stalp al societatii!!! :grin:

agenda

Post by agenda » 20 Jul 2009, 22:38

de ce ma sperii johei?! :mrgreen: ... normal ca ii lua in seama...sunt obligati sa inregistreze plangere daca vroiau sa depuna

eu nu am inteles insa daca stalpul platea paza...sau a chemat niste prieteni de la paza...

johei

Post by johei » 20 Jul 2009, 22:46

agenda wrote:de ce ma sperii johei?! :mrgreen: ... normal ca ii lua in seama...sunt obligati sa inregistreze plangere daca vroiau sa depuna

eu nu am inteles insa daca stalpul platea paza...sau a chemat niste prieteni de la paza...
eu te sperii? :x

Pai daca ar fi sa ne luam dupa avataruri, tu ar trebui as ma sperii...
Nu vezi ce avatar pasnic am eu?

Sau nu aveam dreptate?

Posibil sa fie si asa... incerc sa-mi imaginez scena...
cativa paznici, care si-au lua denimirea pompoasa de "bodygurd"...

cativa politisti plictisiti...

si intre ei boschetariii

suna interesant, nu?

agenda

Post by agenda » 20 Jul 2009, 22:52

Johei wrote:Pai daca ar fi sa ne luam dupa avataruri, tu ar trebui as ma sperii...
Nu vezi ce avatar pasnic am eu?
de ce simt o amenintare? sau o fi provocare? :grin:

pasnic??! din doua combinatii ale avatarului tau .....al meu ramane fara dinti...

sau nu :lol:

da...adevarul este ca suna interesanta situatia...si totusi autorul topicului se teme...este oarecum nedumerit...si se intereseaza...

dupa parerea mea si asta este interesant...cine stie ce a fost acolo cu adevarat...

Post Reply