zile libere pentru casatoria salariatului

Discutii privind litigiile de munca
agenda

Post by agenda » 17 Jun 2009, 22:39

siprian wrote:Vai, m-am speriat ce de lume buna pe aici....numai comentatori...pacat ca in acest caz s-a dus pe aratura topicul......vad ca e din ce in ce mai vizitat acum...pacat ca era la obiect....noroc ca am mai scris si eu ca din 2005 nu s-a mai trezit nimeni sa scrie despre probleme similare....totusi ma bucur ca mi-au sarit in ajutor cateva persoane....
multumesc pentru raspuns
succes in rezolvarea cazului tau :razz:

completare: si pt toti care au tras o sperietura ...scuzi

angel

Post by angel » 17 Jun 2009, 23:30

siprian wrote:noroc ca am mai scris si eu ca din 2005 nu s-a mai trezit nimeni sa scrie despre probleme similare....totusi ma bucur ca mi-au sarit in ajutor cateva persoane....
multumesc pentru raspuns
Asta presupune ca nimeni de atunci, n-a mai avut aceasta "problema".A preferat sa citeasca ce s-a postat deja.
Cine doreste sa fie ajutat, posteaza.
Avem activitate, nu ducem lipsa,serios.

P.S. acesta este si considerentul pt care suntem aici,SA AJUTAM OAMENII CARE AU PROBLEME.

cu multa placere!

agenda

Post by agenda » 17 Jun 2009, 23:43

angel wrote:
siprian wrote:noroc ca am mai scris si eu ca din 2005 nu s-a mai trezit nimeni sa scrie despre probleme similare....totusi ma bucur ca mi-au sarit in ajutor cateva persoane....
multumesc pentru raspuns
Asta presupune ca nimeni de atunci, n-a mai avut aceasta "problema".A preferat sa citeasca ce s-a postat deja.
Cine doreste sa fie ajutat, posteaza.
Avem activitate, nu ducem lipsa,serios.

P.S. acesta este si considerentul pt care suntem aici,SA AJUTAM OAMENII CARE AU PROBLEME.

cu multa placere!
angel...un inger ca de obicei :kiss: :floare:

angel

Post by angel » 18 Jun 2009, 00:57

:oops: :kiss: :floare: :floare:

"uite cine vorbeste..." ...era un film :lol:

alina_livia20

Re: zile libere pentru casatoria salariatului

Post by alina_livia20 » 14 May 2011, 08:20

Buna ziua. Am si eu o nedumerire. Pot sa-mi iau liber 5 zile pt casatorie, dar zile lucratoare, din cate stiu eu, nu? Am un program mai ciudat si lucrez in perioada cu nunta 3 zile si dupa ele am doua libere... mi am luat acele 3 zile libere, ca nu vreau sa vina dupa mine la munci:)) si mi s-a spus ca nu pot sa-mi iau celelalte 2 zile care mi se cuvin, prin lege, "pe sarite". deci imi iau liber in zilele acelea 2 in care oricum nu lucram... Din punctul meu de vedere e o mare porcarie, dar sa zicem ca m-am resemnat... doar ca mi s-a spus ca zilele mai trebuiesc si recuperate... deci am 3 zile libere din 5 si le mai si recuperez... :wall: .......
sugestii, ceva? :wall:
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"

andreeasfarea

Re: zile libere pentru casatoria salariatului

Post by andreeasfarea » 01 Jul 2011, 16:36

Buna,
Vreau sa stiu daca a intrat in vigoare CCM 2011-2014
Am intelesca nu pot sa-mi iau concediu pentru casatorie, deoarece nu a intrat in vigoare acest contract colectivde munca.

Si ce pot face pentru a obtine acest concediu?

Post Reply