DECADERE DIN DREPTURI SI PLECARE DIN TARA CU MINOR

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
ANAYS

DECADERE DIN DREPTURI SI PLECARE DIN TARA CU MINOR

Post by ANAYS » 23 Jan 2015, 15:06

Buna ziua! as avea si eu 2 intrebari! Am fost casatorita si in urma casniciei a rezutat un baietel acum in varsta de 5 ani jumatate.acum 1 an am divortat de sotul meu!Am obtinut custodia exclusiva a copilului datorita faptului ca fostul meu sot a fost consumator de stupefiante si in momentul divortului era in stare de arest,pentru a doua oara pe durata acestei casnicii! Intrebarea mea este in felul urmator: Pot parasi tara cu baiatul fara acordul tatalui sau? cei de la pasapoarte mi-au spus ca imi elibereaza pasaportul baiatului daca am custodie exclusiva.Mentionez ca vreau sa plec la munca in strainatate cu tot cu baiat!Si as mai dori sa aflu daca pot face o decadere din drepturi,pentru ca am auzit ca este o procedura destul de complicata si comportamentul tatalui de pana acum nu este suficient atat timp cat nu este violent cu baiatul.

Andreea B

Re: DECADERE DIN DREPTURI SI PLECARE DIN TARA CU MINOR

Post by Andreea B » 24 Jan 2015, 14:17

Buna ziua! Parerea mea este ca, exercitand autoritatea parinteasca exclusiva asupra minorului, (custodie exclusiva), dvs nu aveti nevoie de acordul fostului sot pt a parasi tara cu baiatul.
Intr-adevar, poate fi o procedura dificila decaderea din drepturile parintesti, insa avand in vedere istoricul fostului sot, apreciez ca aveti sanse mari sa castigati.

Av. Andreea Balica
0732 551 511
av_balica_andreea@yahoo.com

ANAYS

Post by ANAYS » 26 Jan 2015, 10:57

MULTUMESC MULT PT RASPUNS.Mentionez ca cei de a politia de frontiera mi-au spus ca nu am nevoie de acord atata timp cat am hotarare definitiva si irevocabila!Hotararea mea a ramas definitiva prin neapelare! asta inseamna ca este si irevocabila?

Guest

Post by Guest » 28 Jan 2015, 22:04

Da, inseamna ca este o hotarare irevocabila.

Av. Andreeaa Balica
av_andreea_balica@yahoo.com
0732551511

Post Reply