Va supun atentiei urmatoarea problema:
in luna mai 2014 mi s-a instituit poprire pe contul bancar de catre anaf pentru o amenda care a fost deja platita inca din anul 2011 in suma de 795 lei.
banca a executat poprirea si a virat suma catre anaf suma, totodata mi-a fost blocat contul.
ANAF mi-a trimis un titlu executoriu pentru respectiva suma in 2012, dar am facut dovada cu chitanta prin adresa depusa la sediul unitatii.
Mi se pare abuziv poprirea drepturilor banesti pentru o suma pe care am achitat-o, fapt pentru care as dori sa ma indrept impotriva institutiei pentru recuperarea sumei si solicitare de daune morale.va rog un sfat , intrucat e strigator la cer modul in care anaf "isi face treaba".va multumesc mult!
Poprire cont bancar instituita abuziv de anaf
Re: Poprire cont bancar instituita abuziv de anaf
Sa stiti ca ANAF mai face astfel de greseli... nu sunteti primul care vrea sa-i traga la raspundere. Contactati un avocat si stabiliti planul de actiune daca doriti sa solicitati daune. Verificati perioada in care s-a pus poprire pe cont, poate vi s-a "ingradit" dreptul sa achizitionati "ceva" cu o parte din acei bani, in felul acesta solicitarea daunelor este plauzibila. Acesta este un sfat, folositi-l doar daca considerati ca se aplica in cazul dvs. O zi placuta!
Re: Poprire cont bancar instituita abuziv de anaf
Spuneti in instanta ca banii erau pregatiti pentru un televizor, pentru ca cel vechi s-a stricat, si din cauza celor de la ANAF, ati pierdut toate meciurile de la campionatul mondial.