PENRU A CASTIGA CUSTODIA TOTALA

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

PENRU A CASTIGA CUSTODIA TOTALA

Post by Guest » 09 Jul 2014, 11:41

Buna ziua as dori ca cineva sa poata ajuta deoarece am un caz foarte grav,eu am locuit 7 ani in spania in astia 7 ani am cunosut un roman care am decis sa traim inpreuna,dintere care au rezultat 2 fetite noi munceam anmundoi si tatal sau avea grija de cele mici,care noi ii plateam 1600 de euro in fiecare luna ca sa aiba grija de el si ca sa isi faca o casa si dupa un an de zile el in schimb sa stea cu fetele noastre 3 ani de zile la rand.inro zi am avut o discute cu el si mi spus ca nu mai vrea sa aiba grija de fete,concunbinul meu mia zis ca amundoi sa ducem fetele in tara si ca mama sa aiba grija de ele pana noi o sa gasim o persoana de incredere sa aiba grija de fete.Am ajuns in tara si cand neam pus sa dormim el inspre dimineata a plecat si a lut toti banii nu mai da nici un sem de viata mi sa spus ca el aplecat in straintate si nu vrea saimi de-a procura sa plec cu fetele.as dori sa ma ajudaci deoarece fetele sau nascut acolo si st scolarizate acolo.VA ROG DI SUFLET SA MA AJUTATI DEOARECE AICI NU AM MUNCA SI NU POT SA LE DAU NICI MACAR STRICU NECESAR IN SPANIA AM MUNACA FIXA VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI

office_euromarmenor

Re: PENRU A CASTIGA CUSTODIA TOTALA

Post by office_euromarmenor » 09 Jul 2014, 13:00

Buna ziua! In primul rand as dorii sa mergeti urgent la Politie sa reclamati furtul baniilor, sa se constate daca i se poate aduce la invinuire si acuzatia de inselaciune iar daca dvs. nu stiti nimic de el sa-l dati disparut. Sa vedem daca va da curs invitatiei la Politie sau va fi adus cu mandat in tara. Nu ati precizat pe numele cui sunt copiii dvs. Ce scrie in certificatul de nastere al lor? Este foarte important!.....

Post Reply