Buna seara,
In 2009 am introdus o cerere de executare silita contra AVAS. Banii i-am luat 2010 de la Trezoreria sect1
Executorul judecatoresc a schimbat tertul poprit -Trezoreria Municipiului Bucuresti declarat initial fara a-l obliga pe acesta la disponibilizarea sumei prin validarea popririi, cu alt tert -----Trezoreria sect 1. (de la care am luat banii )
Am ajuns la conflict negativ de competenta.Mentionez ca in contestatia la executare nu se mentioneaza acest lucru (alt tert) deoarece nici AVAS-ul la data introducerii contestatiei, in oct 2009 nu stia de existenta schimbarii tertulu ( acest lucru intimplandu-se in 2010).
Intrbare :putea executorul sa transfere dosarul de la o tezorerie la alta? si pe ce baza ?
Multumesc,
SM
contestatie la executare introdusa de AAAS
Re: contestatie la executare introdusa de AAAS
Trebuie sa actionati in judecata
Avocat Coltuc Marius Vicentiu | Coltuc Marius Law Firm | Baroul Bucuresti Avocat Coltuc Marius, din cadrul Baroului Bucuresti, specializat in drept civil si drept penal, este fondatorul cabinetului de avocatura "Cabinet Avocat Coltuc" cu o experienta de peste 12 ani. Instalati aplicatiile Line,Skype ,Facebook Messenger si WHATSAPP . Noi avem urmatoarele date: -pentru aplicatia LINE – Cab. Av. Coltuc si numarul 0745150894 - pentru aplicatia Skype: user avocatcoltuc - pentru aplicatia Whatsapp – numarul 0745150894, Facebook Messenger : Marius Coltuc. Ne vedem si auzim gratuit pe telefon. Telefon: 0745 150 894
Avocat Coltuc Marius Vicentiu | Coltuc Marius Law Firm | Baroul Bucuresti Avocat Coltuc Marius, din cadrul Baroului Bucuresti, specializat in drept civil si drept penal, este fondatorul cabinetului de avocatura "Cabinet Avocat Coltuc" cu o experienta de peste 12 ani. Instalati aplicatiile Line,Skype ,Facebook Messenger si WHATSAPP . Noi avem urmatoarele date: -pentru aplicatia LINE – Cab. Av. Coltuc si numarul 0745150894 - pentru aplicatia Skype: user avocatcoltuc - pentru aplicatia Whatsapp – numarul 0745150894, Facebook Messenger : Marius Coltuc. Ne vedem si auzim gratuit pe telefon. Telefon: 0745 150 894