diferenta de 30 de metri patrati fata de acte

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

diferenta de 30 de metri patrati fata de acte

Post by Guest » 25 Jun 2014, 20:12

buna ziua domnule avocat...
probema mea consta in felul urmator eu am mostenit de la parinti o casa situata in sectorul 2 mentionez ca eu am facut succesiunea dupa parinti. in actele care le posed sunt specificati circa 100 de metri patrati (CIRCA) in urma masuratorilor cadastrale au reiesit in plus 30 de metri patrati in toatal 130 de metri.... specific ca acest imobil a fost vandut din 1947 de ceilalti propietari cu aceiasi specificatie de CIRCA 100 de metri patrati.... mentionez ca la locul imobilului se poate vedea ca suprafata nu a fost modificata datorita asezarilor imobilelor vecine.... eu doresc intabularea imobilului si nu stiu unde sa ma indrept deoarece inginerul cadastral ma informat ca mai mult de 10% nu permite legea.
CE SA FAC IN ACEASTA SITUATIE?????
va rog sa ma ajutati cu un sfat!!!!

va multumesc anticipat...

office_euromarmenor

Re: diferenta de 30 de metri patrati fata de acte

Post by office_euromarmenor » 26 Jun 2014, 20:30

mergeti la o firma specializata in topometrie si cadastru, altfel va trebuii sa umblati dvs. mult si bine fara sa primiti nici un raspuns.

Guest

Post by Guest » 28 Jun 2014, 23:17

pai firma specializata in topometrie si cadastru mi-a facut masuratorile, la toate firmele la care am apelat mi-au dat acelasi raspuns "NU SE POATE , MERGETI IN TRIBUNAL" acum eu ce sa fac merg in tribunal sa ce? sa ma judec cu cine? adica eu vreau sa intru practic in ordine cu tot si legea nu ma lasa? repet CE SA FAC? UNDE SA MAI APELEZ?

Silviu

Post by Silviu » 29 Jun 2014, 01:18

Mergeti la un AVOCAT! Faceti mentiune despre actiunea provocatorie. Sa fie civilist si o sa inteleaga despre ce-i vorba.

Post Reply