Vreau sa parasesc concubinul violent, impreuna cu copilul

Familiei
Post Reply
delia

Vreau sa parasesc concubinul violent, impreuna cu copilul

Post by delia » 27 Mar 2012, 17:01

Revin disperata cu acelasi subiect...va rog daca se poate sa-mi raspundeti...acum cateva zile ,mi-am primit o bataie ..sora cu moartea ..de la actualul concubin..motivul..l-am prins ca are o amanta..dupa o relatie de 6 ani..un copil de 4 ani ..asta primesc...Sunt disperata,si vreau sa fug..vreu sa plec ..cu baietelul,fara acordul lui.. Locuim la parintii lui...el nu are servici..nici locuinta proprie..Imi e frica sa deschid un proces pt custodia copilului..imi este frica pt ca sunt singura si ..nu am pe nimeni..imi e frica sa nu-mi ia copilul..parintii lui l-ar ajuta ..cu siguranta..vreau sa plec undeva unde sa nu stie de mine ..si de copil...Intrebarea mea este ...daca fug si dispar efectiv ..ma poate acuza de rapire..?poate sa ma de-a in judecata ...si pot fi condamnata..cumva de lege daca plec cu baietelul fara acordul lui?va rog din suflet sa-mi acordati 5 minute din timpul vostru si sa-mi raspundeti. Va multumesc

chitu carmen

Re: sunt disperata

Post by chitu carmen » 27 Mar 2012, 17:22

Puteti pleca linistita,asta va si sfatuiesc, aveti drepturi egale asupra copilului.
Singura lui posibilitate e sa ceara in instanta incredintarea minorului sau stabilire program de vizitare, insa avand in vedere comportamentul sau orice instanta va respinge cererea de incredintare.
Mai mult aveti posibilitatea conform noilor reglementari sa solicitati ordin de protectie. Sper ca ati depus plangere penala pentru lovire.

delia

Post by delia » 27 Mar 2012, 17:35

Nu ,nu am depus plangere..si am sa va spun si de ce ..pt ca mi-ar opri copilul...am incercat sa port o discutie cu el..si sa ma lase sa plec..in zadar ..nu vrea sa ma lase .imi este groaznic de frica..pt ca imi vreau copilul..nu as putea sa traiesc fara el...sunt constienta ca privez copilul de tata,dar ..cred ca este mai bine pt el..decat sa creasca intr-un mediu,in care nu are ce sa invete.Am uitat sa precizez faptul ca e un impatimit al jocurilor de noroc....si toti banii pe care ii are ii pierde..la jocuri..parintii lui acceptand acest lucru... neintervenind..in 6 ani ,nu am facut nimic,nimic...ce pot sa-i ofer eu baietelului meu ...cu un astfel de tata..am muncit in spania 5 ani..pt a oferii copilului un viitor..si am suportat totul pt ca baietelul sa aiba un tata..dar nu mai pot.Imi este frica sa nu fiu acuzata de rapire baietelul este pe numele lui..

delia

Post by delia » 27 Mar 2012, 17:42

Si daca ma da in judecata pt incredintarea copilului..sau pt ore de vizita si nu ma prezint,la proces..ce se poate intampla?vreau sa plec din tara..vreau sa nu mai stie nimic de mine..ma poate da in urmarire ..?ce mi se poate intampla daca plec ?ce spune legea in acest caz?

chitu carmen

Post by chitu carmen » 27 Mar 2012, 17:51

Nu va da nimeni in urmarire... doar ca pentru a iesi cu copilul din tara trebuie sa aveti acordul tatalui

Post Reply