Avocatura
PENTRU AVOCATI:
construieste-ti afacerea
HOME
STIRI
ANALIZA INTERVIU SFATUL EXPERTULUI
LEGISLATIE
FORUM AVOCATI CONTACT

Autentificare

TRIMITE INTREBAREA TA

Autor Mesaj
08 Feb 2012, 19:49
Datele de contact sunt accesibile doar avocatilor inregistrati!
Vrei sa te inregistrezi ca avocat?
avem o gradina pe unde trecea si un vecin cu tractoru sa ajunga la locul lui, dar era o intelegere intre frati sa il lase sa treaca. Acum am imprejmuit-o cu gard, dar i-am lasat drum pe margine. Asta il nemultumeste pe acest vecin si a deschis proces ca vrea sa stricam gardul ca el nu poate trece pe acel drum lasat de noi. Dar in acea citatie a specificat ca are o casa ,un grajd si alte imobile ceea ce nu ii adevarat el are doar o casa. Ce putem face sa dovedim ca nu are alte imobile si ce se va intampla daca a mintit ca are si grajdi si alte imobile?

09 Feb 2012, 11:05

chemati in judecata si plangere politie

Coltuc P. Marius-Vicentiu 

09 Feb 2012, 12:47

Puteti aduce dovezi in acest sens in fata instantei de judecata pe rolul caruia este procesul privind servitutea

Cuculis I. Sanda 

RASPUNDE
 [ 3 mesaje/76 afisari ] 

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2010 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011