|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/576 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
pepita
|
Subiectul mesajului: vechime in functie juridica ??? Scris: 17 Ian 2008, 16:03 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
Sunt cj la o firma privata cu CIM. Pt a-mi fi recunoscuta vechimea de 5 ani, ar tb sa fiu inscrisa la un Colegiu sau sa fi dat examen de definitivat ...? Chestiile astea sunt obligatorii ???? In ce temei...?
|
|
| Sus |
|
 |
|
cyclop
|
Subiectul mesajului: Re: vechime in functie juridica ??? Scris: 17 Ian 2008, 16:45 |
|
| Membru senior |
 |
|
Ca sa te-nscrii la examenun de admitere in magistratura direct pe post, din cate stiu, tren sa dovedesti vechimea de 5 ani. De regula, asta se face cu copia de pe carnetul de munca. Nu intereseaza pe nimeni de inscriere in colegiu, definitivat, bla bla... Oricum faza cu colegiile consilierilor juridici e o chestie formala, inca n-am auzit sa fi avut cineva vreun avantaj din inscrierea in colegiun fermecat... Si nici sa fi avut de suferit, daca nu e-nscris in colegiu. Ban dimpotriva, e mai bine, nu mai tre sa achite cuvenita cotizatie.
_________________ Nu ne certãm, discutãm aprins...
|
|
| Sus |
|
 |
|
pepita
|
Subiectul mesajului: Scris: 18 Ian 2008, 11:55 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
sunt o multime de vizionari ale topicului...insa numai un raspuns :?
spuneti macar daca voi sunteti inscrisi la vreun Colegiu si de ce da sau de ce nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: cyclop, mada80, 73 utilizatori neinregistrati
|
|