|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje/544 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
djrust
|
Subiectul mesajului: Varsta minima a consimtamantului sexual Scris: 23 Aug 2010, 00:57 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna, Am si io o mica-mare problema... Am 21 de ani si m-am combinat mai demult cu o tipa de 14. fata se comporta mult mai matur fata de varsta pe care o are si avem o relatie extrem de frumoasa. Singura prolema pe care ne-o punem este daca este ok sa facem sex sau nu dpdv al meu, deoarece, dupa cum stiu, daca o fata are sub 15-16 ani si un matur savarseste un act sexual de orice natura cu un minor sub 15 ani se considera infractiune penala, cu inchisoare de la 3 la 10 ani. Am mai citit ca in 2009 codul penal s-ar fi schimbat, coborand limita la 13 ani. Acuma nu mai stiu ce sa cred cum cand unde. Sa o insel chiar nu vreau (adica sa fac sex cu altcineva doar ca sa evit aceasta problema)
Ce, cum pot face ca sa fie totul ok si pentru ea si pentru mine?
Multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
spionul
|
Subiectul mesajului: Re: Varsta minima a consimtamantului sexual Scris: 23 Aug 2010, 08:47 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
djrust scrie: Am mai citit ca in 2009 codul penal s-ar fi schimbat, coborand limita la 13 ani. ............... Sa o insel chiar nu vreau (adica sa fac sex cu altcineva doar ca sa evit aceasta problema)
Ce, cum pot face ca sa fie totul ok si pentru ea si pentru mine? In 2009 nu s-a schimbat nimic in Codul penal. Ce poti face........hmmmmmmmm, sa lasi fata in pace. Ii distrugi copilaria. Daca intr-adevar o iubesti, las-o sa creasca. Intre timp poti face laba (ca sa nu ti se urce hormonii la cap).
_________________ Eu nu mă răzbun. Eu pedepsesc !
|
|
| Sus |
|
 |
|
dongoroz_25
|
Subiectul mesajului: Re: Varsta minima a consimtamantului sexual Scris: 23 Aug 2010, 23:36 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
tovarasu de3 mai devreme are dreptate... vezizi de treaba ta..lasa minora in pace.....ca maisunt si fete peste 18 ani cu care sa muti muntii
legea cere consimtamantul de la 15 ani asa ca oricum nu stai bine
fi un gentelmen si lasa copii in pace
cauta si tu o varsta mai apropiata de a ta
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Varsta minima a consimtamantului sexual Scris: 23 Aug 2010, 23:56 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
spionul scrie: In 2009 nu s-a schimbat nimic in Codul penal. Ce poti face........hmmmmmmmm, sa lasi fata in pace. Ii distrugi copilaria. Daca intr-adevar o iubesti, las-o sa creasca. [/quote] subscriu...
|
|
| Sus |
|
 |
|
ingrid
|
Subiectul mesajului: Re: Varsta minima a consimtamantului sexual Scris: 25 Aug 2010, 20:16 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
pai domnule NU TE SIMTI PEDOFIL ar fi bine sa consulti un pshihiatru cu siguranta ai o problema,CUM SA TE CULCI CU O FETITA DE 14 ANI
|
|
| Sus |
|
 |
|
ingrid
|
Subiectul mesajului: Re: Varsta minima a consimtamantului sexual Scris: 25 Aug 2010, 20:18 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
AZI CU UNA DE 14 MAINE CU UNA DE 10,11fara rautate dute la doctor.CEL MAI TARE MA BUCUR CA TE INTERESEAZA C E AI PUTEA PATI TUUUUUUU NU CE AI FACI DEFAPT COPILEI
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, johei, romcos, Silvia, teodora, anam, Cuculis, ionutm, gabi120, 72 utilizatori neinregistrati
|
|