|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/183 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
marriadellia
|
Subiectul mesajului: vãr primar, martor? Scris: 24 Oct 2005, 08:51 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
mi s-a incuviintat depunerea listei de martori intr-un proces de revendicare.
Intrebarea mea este: pot sa chem ca martor un var primar?
Alta intrebare: lista martorilor pot sa o depun pana la urmatorul termen sau decade incuviintarea daca nu am depus lista in cinci zile de la comunicarea incuviintarii?
MULTUMESC
|
|
| Sus |
|
 |
|
andreeact
|
Subiectul mesajului: Scris: 31 Oct 2005, 22:05 |
|
|
|
|
Nu exista restrictii cu privire la audierea verilor primari ai partilor - de gradul 4.
Decaderea intervine daca este invocata de partea adversa, la prima zi de infatisare care urmeaza. Daca o invoca mai tarziu, invoci tu decaderea din dreptul ei de a invoca decaderea ta din dreptul de a administra proba cu martori. Daca nu invoca nimic, si asta e de regula in practica, nu se intampla nimic. Instanta nu va constata din oficiu decaderea, cel putin cata vreme se vor mai gasi si alte cauze de amanare.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dyana
|
Subiectul mesajului: Scris: 31 Oct 2005, 22:29 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Varul primar este ruda de gradul IV,deci poate fi audiat ca martor.Daca instanta a stabilit depunerea listei cu martori in termen de cinci zile de la incuviintare, sub sanctiunea decaderii,e bine sa o depui in acest termen,altfel s-ar putea sa ai surprize...neplacute.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ATX2003
|
Subiectul mesajului: Scris: 01 Noi 2005, 15:28 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
ART. 189 c.pr.civ
Nu pot fi ascultati ca martori:
1. rudele si afinii pana la gradul al treilea inclusiv;
am pus asta doar sa intaresc raspunsurile date.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: cyclop, mada80, 77 utilizatori neinregistrati
|
|