|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/179 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Nnicole
|
Subiectul mesajului: Valuta confiscata Scris: 21 Aug 2010, 15:30 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna ziua! As dori consiliere juridica intr-o problema. In 1984,tatalui meu i s-au confiscat din casa o suma de bani,in dolari (valuta). A fost condamnat la un an si sase luni privind regimul mijloacelor de plata straina. Tatal meu s-a judecat dupa revolutie pentru restituirea dolarilor confiscati fara sa aiba castig de cauza. Nedreptatea este cu atat mai mare cu cat tatal meu a fost veteran de razboi si a stat sapte ani prizonier in Siberia. Am actele doveditoare prin care pot demonstra statutul tatalui meu. Întrebari: 1. In cazul punerii pe rol al procesului ce sanse am pentru a castiga despaguburi materiale (valuta confiscata) si despagubirea morala. 2. Care ar fi suma maxima care se poate cere pentru prejudiciile morale ? 3. Ce alte acte doveditoare ar fi necesare in afara livretului militar si dosarul 2320/1984? 4. Ma incadrez in legea 221/2009 privind condamnarile cu car-politic ? 5. Cat timp ar putea dura acest proces (cu aproximatie) ?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nnicole
|
Subiectul mesajului: Re: Valuta confiscata Scris: 27 Aug 2010, 00:52 |
|
| Curios |
 |
|
|
Nu ma ajuta nimeni cu un raspuns ?
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Valuta confiscata Scris: 28 Aug 2010, 00:05 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
|
merge sa intentati actiune pe lg 221. cititi topicul lg 221 de pe forum si acolo veti avea raspunsurile la toate intrebarile.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
| Subiecte similare |
| Subiecte |
Autor |
Răspunsuri |
Vizualizări |
Ultimul mesaj |
 |
|
valuta confiscata abuziv
|
paulvm |
2 |
136 |
27 Sep 2006, 19:33
paulvm
|
| |
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 60 utilizatori neinregistrati
|
|