|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/284 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
nicolex
|
Subiectul mesajului: va rog urgent! Scris: 04 Iul 2007, 18:39 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
ce se poate face daca unei persoane i s-a calculat gresit pensia, iar acum are de plata 2980 ron, pe motivul ca intre anii 1975-1977 respectiva a fost in concediu de crestere a copilului si functionarul care i-a calculat pensia a luat in calcul si aceasta perioada .
|
|
| Sus |
|
 |
|
kinga
|
Subiectul mesajului: Scris: 04 Iul 2007, 19:12 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
plateste... si nimic...
am mai vazut din asta... :(
_________________ Sfaturi putem da, dar minte nu....
|
|
| Sus |
|
 |
|
dasefx
|
Subiectul mesajului: Scris: 04 Iul 2007, 20:32 |
|
| Membru activ |
 |
|
Se vor retine esalonat si mi se pare corect. Persoana respectiva a incasat o suma necuvenita.
Am lucrat o perioada la Casa de Pensii. Toata lumea era nemultumita si venea sa faca scandal daca la calcul se uita sa se bage un spor de 5 % intr-o luna. Daca se gresea in favorem,  . Numan cand se descoperea si-i trimiteau decizia de imputare, iar scandal. Nu poti sa-i multumesti pe toti.
Functionarul care a gresit poate raspunde disciplinar dar asta nu cred ca-l incalzeste pe pensionar, care tot va trebui sa plateasca.
_________________ Consumul excesiv de alcool dãuneazã grav plictiselii!
|
|
| Sus |
|
 |
|
valic
|
Subiectul mesajului: Scris: 06 Iul 2007, 13:28 |
|
|
|
Mai corect era sa se calculeze corect, nu sa puna oamenii in situatia asta.De cele mai multe ori e vina Casei de Pensii, dar nu au nici o problema din ati retine"suma necuvenita" 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: mada80, 77 utilizatori neinregistrati
|
|