|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje/156 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
raresrares
|
Subiectul mesajului: va rog un raspuns urgent Scris: 13 Sep 2009, 17:05 |
|
| Curios |
 |
|
|
buna ziua,am si eu o intrebare intr-un proces penal la suprem la 2 termene a fost lipsa de procedura deoarece o societete si-a schimbat adresa si sa facut citarea prin afisare ,intrebarea este ca daca si de data aceasta nu ajunge la ei citatia ce se poate intampla ,se amana iar procesul si se faca o noua citare prin afisare?aceasta societate este parte vatamata si nu a facut recurs.multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
jojo
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Sep 2009, 17:20 |
|
| Membru de baza |
 |
|
Solicita instantei sa faca adresa la ORC pentru a afla noul sediu + citarea la consiliul local...nu stiu la care si in cod nu ma lasa dongoroz sa ma uit 
_________________ Depinde
|
|
| Sus |
|
 |
|
razman
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Sep 2009, 17:24 |
|
| Membru de baza |
 |
|
Hai jojo ca ai dispensa, bula papala, ce vrei tu......uita te in cod ca s curios si azi chiar nu am chef sa ma uit.

|
|
| Sus |
|
 |
|
jojo
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Sep 2009, 17:46 |
|
| Membru de baza |
 |
|
Mai, la fel ca si kynes, nu am cod in toata casa  Dar ia sa facem un exercitiu de memorie... la sediul consiliului in raza caruia s-a savarsit infractiunea? Sau in circumscriptia caruia se afla noul sediu...
Raresrares, tu zi numa consiliu si apoi instanta in intelepciunea ei va face adresa unde scrie la carte.
_________________ Depinde
|
|
| Sus |
|
 |
|
razman
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Sep 2009, 18:00 |
|
| Membru de baza |
 |
|
ART. 177
Locul de citare
Învinuitul sau inculpatul se citează la adresa unde locuieşte, iar dacă aceasta nu este cunoscută, la adresa locului său de muncă, prin serviciul de personal al unităţii la care lucrează.
Dacă printr-o declaraţie dată în cursul procesului penal învinuitul sau inculpatul a indicat un alt loc pentru a fi citat, el este citat la locul indicat.
În caz de schimbare a adresei arătată în declaraţia învinuitului sau inculpatului, acesta este citat la noua sa adresă, numai dacă a încunoştinţat organul de urmărire penală ori instanţa de judecată de schimbarea intervenită, sau dacă organul judiciar apreciază pe baza datelor obţinute potrivit art. 180 că s-a produs o schimbare de adresă.
Dacă nu se cunoaşte adresa unde locuieşte învinuitul sau inculpatul şi nici locul său de muncă, citaţia se afişează la sediul consiliului local în a cărui rază teritorială s-a săvârşit infracţiunea. Când activitatea infracţională s-a desfăşurat în mai multe locuri, citaţia se afişează la sediul consiliului local în a cărui rază teritorială se află organul care efectuează urmărirea penală.
PS Ce memorie au fetele!!!!

|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: mada80, 81 utilizatori neinregistrati
|
|