|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/72 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
sosdean53
|
Subiectul mesajului: Va rog mult,recurs art.328 c.pr.civ.si multumesc Scris: 15 Mar 2010, 12:21 |
|
| Curios |
 |
|
|
Am urmatoarea situatie,aug.-dec.2007, nu am primit salariu, fara bani si fara hrana, m-am inbolnavit (tbc).Angajatorul pe data de 04.02.2008, muta sediul societatii, iar pe mine ma revoca din economist la contabil.Pe data de 01.06.2008, ma concediaza art.61 lit.a. C.muncii. Am deschis actiune pe 30.06.2008, pentru plata salariilor si completarea carnetului de munca, daca tot nu vrea sa ma primeasca la lucru. Dupa deschiderea acestui proces, pe 15.07.2008, primesc decizia de concediere.Pe 27.07.2008 fac contestatie.Tribunalul si curtea costata ca decizia este nula si il obliga sa-mi plateasca dr.salariale si se ma reintegreze, incepand cu 01.06.2008. In procesul cu drepturi salariale si completarea carnetului, apare o hatarare a angajatorului din care rezulta ca muta sediu si ma revoca.Eu am mai cerut anularea revocarii 04.02 -31.05.2008, fiindca nu m-a anuntat si mai am un proces pe rol cu acelasi obiect.Tribunalul mi-a cerut sa fac dovada prin certificat de grefa ca am un proces in care sunt aceleasi parti,obiect, cauza.Sentinta, nu trebuie sa ma anunte de modificarea sediului, s-a constatat ca am absentat nemotivat,iar o parte din bani i-am primit, nu trebuie completat carnetul de munca cu suma primita.Am facut recurs,acelasi raspuns si in plus ca nu am cerut anularea revocarii.Am facut cerere de revizuire, acelasi raspuns, dar actele sunt clare ca am cerut prin registratura, am facut si dovada, daca nu am stiut locul de munca, unde sa ma prezint,iar banii primit trebuie trecuti in carnet pt,plata taxelor si impozitelor.Pot face recurs in baza art.328 c.pr.civ., ca nu s-au citit actele, nu am avut un proces echitabil de la inceput, fiind acelasi judecator la tribunal,apoi promovat la curte.Recuzarea mi-a fost respinsa, dar nu am inteles nimic.Nu pot sa ma adresez la CEDO, fiindca au trecut 6 luni, de la recurs,iar revizuirea nu se ia in calcul si este nevoie de hotararea ICCJ.
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
| Subiecte similare |
| Subiecte |
Autor |
Răspunsuri |
Vizualizări |
Ultimul mesaj |
 |
|
Un ajutor (sfat) va rog mult....
|
edding250 |
5 |
132 |
21 Aug 2009, 14:36
kynes
|
 |
|
Un teren - va rog mult ajutati-ma cu un sfat!!!
|
just_me_12345 |
3 |
443 |
10 Mar 2010, 15:32
vulpacris
|
 |
|
Va rog mult ajutati-ma: speta: certificat de mostenitor-
|
balanta |
4 |
191 |
17 Feb 2006, 14:27
balanta
|
 |
|
VA ROG mult, cine are idee, despre coproprietate, dispozitie
[ Du-te la pagina: 1, 2, 3 ]
|
ciprianis |
32 |
1661 |
06 Noi 2006, 12:35
cautatorulmic
|
 |
|
recurs
|
mona_s33 |
1 |
359 |
20 Noi 2003, 10:11
juristu
|
| |
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, johei, smill, romcos, Silvia, teodora, anam, Cuculis, ionutm, gabi120, 77 utilizatori neinregistrati
|
|