|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/403 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
laurentiuguri
|
Subiectul mesajului: Urgent! Am nevoie de un sfat Scris: 03 Aug 2004, 18:16 |
|
|
|
|
Daca ieri spuneam ca sunt pe cale sa fiu eliminat ( izolat si apoi eliminat), azi din pacate sunt in aceasta situatie. Ptr mai multe detalii cititi va rog mesajul "izolat si apoi eliminat". Am nevoie de un raspuns urgent: Pot sau nu pretinde, dar sa si obtin , anumite despagubiri?
|
|
| Sus |
|
 |
|
florinframa
|
Subiectul mesajului: Scris: 04 Aug 2004, 11:52 |
|
|
|
|
Destul de rau...
Ar trebui sa ai un contract de munca cu mult mai complex decat cele pe care obisnuiesc sa le incheie dragii de angajatori; altfel, e lupta in zadar...
Nu te descurajez, dar am vazut multe astfel de situatii in care nu a existat solutie pentru angajat. TOTUL PENTRU FIRMA SI MARETUL EI CONDUCATOR!!!
Nimic nu-i imposibil insa.
Florin
|
|
| Sus |
|
 |
|
laurentiuguri
|
Subiectul mesajului: Raspuns Scris: 04 Aug 2004, 16:05 |
|
|
|
|
multumesc mult ptr sustinere
|
|
| Sus |
|
 |
|
litigiu
|
Subiectul mesajului: Re: Urgent! Am nevoie de un sfat Scris: 04 Aug 2004, 16:14 |
|
|
|
laurentiuguri scrie: Daca ieri spuneam ca sunt pe cale sa fiu eliminat ( izolat si apoi eliminat), azi din pacate sunt in aceasta situatie. Ptr mai multe detalii cititi va rog mesajul "izolat si apoi eliminat". Am nevoie de un raspuns urgent: Pot sau nu pretinde, dar sa si obtin , anumite despagubiri?
Mare atentie! Nu semna nimic ce nu iti e foarte clar. Daca primesti mustrari scrise sau sanctiuni, contesta-le in instanta. Daca doresti iti pot impartasi din proaspata mea experientza pe tema asta.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, legally, 55 utilizatori neinregistrati
|
|