|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje/719 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
cazanoanar
|
Subiectul mesajului: unde sa merg sa ma inscriu in partid? Scris: 30 Ian 2008, 14:13 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
|
Vreau sa ma inscriu in partid..In PC mai exact si nu stiu unde sa merg..Precizez ca sunt din Timisoara daca stiti careva..
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ovidiu
|
Subiectul mesajului: Re: unde sa merg sa ma inscriu in partid? Scris: 01 Feb 2008, 13:23 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
[quote="cazanoanar"]Vreau sa ma inscriu in partid..In PC mai exact si nu stiu unde sa merg..Precizez ca sunt din Timisoara daca stiti careva..[/quote]
Da un telefon la informatii, afla numarul local PC si succes. 
_________________ " Geniul nu este determinat nici de inteligenta si nici de imaginatie. Dragostea, dragostea, dragostea este sufletul geniului."
Wolfgang Amadeus Mozart
|
|
| Sus |
|
 |
|
cazanoanar
|
Subiectul mesajului: Re: unde sa merg sa ma inscriu in partid? Scris: 01 Feb 2008, 17:54 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
Ovidiu scrie: cazanoanar scrie: Vreau sa ma inscriu in partid..In PC mai exact si nu stiu unde sa merg..Precizez ca sunt din Timisoara daca stiti careva.. Da un telefon la informatii, afla numarul local PC si succes. 
La asta chiar ca nu m-am gandit....  E greu cand ai de luat asa decizii importante  tocmai cea mai simpla cale nu-ti vine in minte
|
|
| Sus |
|
 |
|
wittmann
|
Subiectul mesajului: Scris: 03 Feb 2008, 09:30 |
|
| Membru de baza |
 |
|
A inceput cumva campania electorala? Patriotului Felix Voiculescu nu-i mai ajung 4 canale de televiziune ca sa treaca de 5% si a inceput sa se promoveze pe forumuri? Jalnic... 
|
|
| Sus |
|
 |
|
cazanoanar
|
Subiectul mesajului: Scris: 03 Feb 2008, 13:41 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
wittmann scrie: A inceput cumva campania electorala? Patriotului Felix Voiculescu nu-i mai ajung 4 canale de televiziune ca sa treaca de 5% si a inceput sa se promoveze pe forumuri? Jalnic... 
Ce mai pot sa zic la asa ceva?????Esti prea paranoic frate..
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: cyclop, dom666, mada80, 81 utilizatori neinregistrati
|
|