|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/342 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
wEirDo
|
Subiectul mesajului: Unde gasesc o hotarare judecatoreasca Scris: 18 Iul 2011, 10:33 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna Ziua. Acum 2-3 luni, m-a oprit politia si mi-a luat permisul pentru trecere pe culoarea rosie a semaforului. I-am dat in judecata, si am pierdut. Apoi m-am dus sa la politie sa predau permisul, si mi-au zis sa vin cu hotararea judecatoreasca, care o pot gasi pe nu stiu ce site, unde introduci CNPul pentru a o downloada. Stie cineva unde se poate gasi aceasta hotararea ? Este vorba despre tribunalul Craiova.
|
|
| Sus |
|
 |
|
smill
|
Subiectul mesajului: Re: Am si eu o problema Scris: 18 Iul 2011, 11:12 |
|
| Membru Junior |
 |
|
Buna ziua, trebuie sa intrati pe site-ul ,,just.ro''. Acolo daca accesati ,, poratlul instantelor din Romania'' o sa va apara o harta. Intrati pe Craiova, judecatoria craiova, dosare, scrieti nr. si o sa va apara toate fazele procesului. Cu acel desfasurator a fazelor procesuale mergeti la politie. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
BABI
|
Subiectul mesajului: Re: Unde gasesc o hotarare judecatoreasca Scris: 11 Aug 2011, 20:19 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Hotararile integrale apar numai pe Curti de Apel, utilizati programul Jurindex. Numai judetul Vrancea beneficiaza confrm acestui program de publicarea hotararilor integrale, deoarece initiatorul programului este dl.Toni Neacsu, fost presedinte Tribunal Vrancea, acum membru CSM.
_________________ Vorbind cu blandete, si tinand in mana un ciomag, veti ajunge departe.
(Theodore Roosevelt )
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: cyclop, dom666, mada80, 81 utilizatori neinregistrati
|
|