|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje/605 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
omubun
|
Subiectul mesajului: Un sfat va rog, angajare cu cazier Scris: 13 Iun 2006, 11:57 |
|
|
|
|
In cazul in care un angajat e condamnat 3 luni inchisoare cu suspendare - si evident acest lucru apare in cazier, cum poate fi afectat la un nou loc de munca? E posibil ca dupa semnarea unui nou contract de munca , afland de cazier , noul angajator sa solicite desfacerea contractului de munca abia semnat?
|
|
| Sus |
|
 |
|
robin_hood_2
|
Subiectul mesajului: Scris: 13 Iun 2006, 12:05 |
|
|
|
|
Depinde de locul de munca si de conditiile de angajare.Daca, una din conditii e cazierul curat si, sa zicem, n-a fost adus la semnarea contractului-s-a mers pe incredere ( lasn ca-l aduci tu...), iar cazierul are o bubita, si contractul va avea o bubita;se poate desfiinta.
|
|
| Sus |
|
 |
|
mariusms
|
Subiectul mesajului: Scris: 14 Iun 2006, 17:25 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Sunt anumite functii care prin lege cer un cazier "curat". In cazul acesta, grija mare la "falsul in declaratii". In rest, daca nu se cere prin lege un cazier "curat", atunci desfacerea contractului de munca apare ca abuziva.
|
|
| Sus |
|
 |
|
lauraC
|
Subiectul mesajului: Scris: 15 Iun 2006, 17:54 |
|
|
|
Am un sofer care, dupa o luna si jumatate de la angajare nu da niciun semn ca ar avea de gand sa aduca cazierul (scuzata-mi fie cacofonia) si nici carnetul de munca. I-am dat avertisment, dar omul n-are nicio treaba. Chestia e ca, la angajare, a dat declaratie pe propria raspundere ca nu a savarsit fapte de natura penala. Ii pot desface cim pentru ca nu a adus cazierul?
Scuze ca m-am bagat in topic, dan daca tot veni vorba... 
|
|
| Sus |
|
 |
|
livona
|
Subiectul mesajului: Scris: 05 Iul 2006, 17:29 |
|
|
|
|
Vreau sa va prezint si eu o situatie: o persoana merge sa se angajeze la o banca, ca economist. in urma cu 2 ani, in urma unui accident de circulatie are cazier, nici o treaba cu privire la finante, economie.
A fost refuzat, exact in momentul semnarii contractului pt ca a fost condamnat, cu suspendare.
Parerea mea este ca acestor persoane, care din diferite situatii (cum ar fi accidente rutiere, care poate sa i se intample oricui), raman cu cazier, nu li se da posibilitatea sa se angajeze pentru ca nu sunt acceptati. Respectivul ce ar trebui sa faca, unde sa munceasca, peste tot a fost respins pt ca are cazier...
...si, cand vrea sa se reabiliteze, instanta cere dovada ca ai muncit si ca muncesti... de unde ADUCI ANGAJARE, CAND NIMENI NU TE VREA CU CAZIER?
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: cyclop, dom666, mada80, 78 utilizatori neinregistrati
|
|