|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
MedEx
|
Subiectul mesajului: Re: magistratura 2010 Scris: 22 Mar 2010, 14:16 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
Nici la mine in urbe nu sunt multi cu 7! Poate doar unul la PROCURORI! In rest nu stiu iar toti cu care am vorbit sunt suparati! Oricum fiecare dintre noi are soarta lui deci nu va faceti probleme! Daca ti-e scris sa ajungi jude sau procuror ajungi mai devreme sau mai tarziu! Eu am dat acum a cincea oara si tot nota aia imi iese, desi am invatat mult la fiecare materie din autori diferiti cu diverse opinii! Concluzia la care am ajuns: Nimeni nu stie tot! Si daca nu-ti este sa ajungi acolo, nu ajungi! Examenul este din ce in ce mai greu in comparatie cu prima grila formulata acum ceva timp in urma! Daca nu le ai cu logica e posibil sa inveti pana nu mai poti! In aceste cazuri e mai bine sa faci INM-ul deoarece acolo inveti sa ''judeci'' iar examenul de intrare nu cuprinde spete ci doar teorie pura! Felicitari celor ce se simt reusiti!(indiferent de domeniu!)
|
|
| Sus |
|
 |
|
HERMES29
|
Subiectul mesajului: Re: magistratura 2010 Scris: 22 Mar 2010, 14:27 |
|
| Membru nou |
 |
|
MedEx scrie: Nici la mine in urbe nu sunt multi cu 7! Poate doar unul la PROCURORI! In rest nu stiu iar toti cu care am vorbit sunt suparati! Oricum fiecare dintre noi are soarta lui deci nu va faceti probleme! Daca ti-e scris sa ajungi jude sau procuror ajungi mai devreme sau mai tarziu! Eu am dat acum a cincea oara si tot nota aia imi iese, desi am invatat mult la fiecare materie din autori diferiti cu diverse opinii! Concluzia la care am ajuns: Nimeni nu stie tot! Si daca nu-ti este sa ajungi acolo, nu ajungi! Examenul este din ce in ce mai greu in comparatie cu prima grila formulata acum ceva timp in urma! Daca nu le ai cu logica e posibil sa inveti pana nu mai poti! In aceste cazuri e mai bine sa faci INM-ul deoarece acolo inveti sa ''judeci'' iar examenul de intrare nu cuprinde spete ci doar teorie pura! Felicitari celor ce se simt reusiti!(indiferent de domeniu!) Ce punctaj ai avut?Daca pot intreba.......
|
|
| Sus |
|
 |
|
engfull
|
Subiectul mesajului: Re: magistratura 2010 Scris: 22 Mar 2010, 14:32 |
|
| Curios |
 |
|
|
eu am facut 7,5 si sunt inscrisa la judecatori sincer nu am sperante ca voi fi printre admisi recunosc ca sb nu au fost f simple , au avut , marea majoritate "cheite" dar gandesc ca daca eu am reusit sa le vad si ceilalti au reusit ..... daca se va intra cu notele din primavara trecuta voi fi pe la 130 si ceva ..... imi pare rau ca nu m-am insris la procurori , poate erau sansele mai mari felicitari celor cu note mari ... si celor ca nu au reusit .... perseverati , e pacat sa renuntati acum cand sunteti "incalziti " daca peste un an - 2 veti vrea din nou , o veti lua de la inceput , asa ca ..... perseverati eu nu am de gand sa renunt decat atunci cand voi reusi ...( sper sa mai am putere si mai ales sustinerea familiei .....)
astept vesti despre "nivelul general "
|
|
| Sus |
|
 |
|
sendre
|
Subiectul mesajului: Re: magistratura 2010 Scris: 22 Mar 2010, 15:54 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Nu ne-ai spus ce nota ai luat MedEX..Si eu am fost in aceiasi situatienota apropiate de fiecare data..sub 7...de data asta am reusit sa trec... dar cu 7,05 ce sperante sa-mi fac...
|
|
| Sus |
|
 |
|
MedEx
|
Subiectul mesajului: Re: magistratura 2010 Scris: 22 Mar 2010, 18:52 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
6,50 6,00 6,15 6,25 astea sunt notele. M-am saturat de cifra 6
|
|
| Sus |
|
 |
|
elle_cv
|
Subiectul mesajului: Re: magistratura 2010 Scris: 22 Mar 2010, 22:07 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
engfull scrie: eu am facut 7,5 si sunt inscrisa la judecatori sincer nu am sperante ca voi fi printre admisi recunosc ca sb nu au fost f simple , au avut , marea majoritate "cheite" dar gandesc ca daca eu am reusit sa le vad si ceilalti au reusit ..... daca se va intra cu notele din primavara trecuta voi fi pe la 130 si ceva ..... imi pare rau ca nu m-am insris la procurori , poate erau sansele mai mari felicitari celor cu note mari ... si celor ca nu au reusit .... perseverati , e pacat sa renuntati acum cand sunteti "incalziti " daca peste un an - 2 veti vrea din nou , o veti lua de la inceput , asa ca ..... perseverati eu nu am de gand sa renunt decat atunci cand voi reusi ...( sper sa mai am putere si mai ales sustinerea familiei .....)
astept vesti despre "nivelul general " ... te inseli, intri sigur cu nota asta. .....si nici nu cred ca se vor ocupa toate locurile
|
|
| Sus |
|
 |
|
cyclop
|
Subiectul mesajului: Re: magistratura 2010 Scris: 22 Mar 2010, 22:47 |
|
| Membru senior |
 |
|
|
Io am un feeling că se vor ocupa...A fost mai uşor decât în toamnă.
_________________ Nu ne certãm, discutãm aprins...
|
|
| Sus |
|
 |
|
sendre
|
Subiectul mesajului: Re: magistratura 2010 Scris: 23 Mar 2010, 09:01 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Cyclop! Pot apela si eu la feeling-ul tau?Am vreo sansa cu 7,05? Am eu incredere in el...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Andreia juridic
|
Subiectul mesajului: Re: magistratura 2010 Scris: 23 Mar 2010, 09:11 |
|
| Curios |
 |
|
|
Si eu am facut, daca bine mi-am amintit si sper sa fie macar asa, 7,10 si m-am inscris la jud.Sunt extrem de curioasa sa vad ce au facut ceilalti. Bafta tuturor.
|
|
| Sus |
|
 |
|
HERMES29
|
Subiectul mesajului: Re: magistratura 2010 Scris: 23 Mar 2010, 09:21 |
|
| Membru nou |
 |
|
elle_cv scrie: engfull scrie: eu am facut 7,5 si sunt inscrisa la judecatori sincer nu am sperante ca voi fi printre admisi recunosc ca sb nu au fost f simple , au avut , marea majoritate "cheite" dar gandesc ca daca eu am reusit sa le vad si ceilalti au reusit ..... daca se va intra cu notele din primavara trecuta voi fi pe la 130 si ceva ..... imi pare rau ca nu m-am insris la procurori , poate erau sansele mai mari felicitari celor cu note mari ... si celor ca nu au reusit .... perseverati , e pacat sa renuntati acum cand sunteti "incalziti " daca peste un an - 2 veti vrea din nou , o veti lua de la inceput , asa ca ..... perseverati eu nu am de gand sa renunt decat atunci cand voi reusi ...( sper sa mai am putere si mai ales sustinerea familiei .....)
astept vesti despre "nivelul general " ... te inseli, intri sigur cu nota asta. .....si nici nu cred ca se vor ocupa toate locurile Daca nu se ocupa toate locurile, nu se trece la cei care au avut sub 7?
|
|
| Sus |
|
 |
|
sendre
|
Subiectul mesajului: Re: magistratura 2010 Scris: 23 Mar 2010, 09:28 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
sendre
|
Subiectul mesajului: Re: magistratura 2010 Scris: 23 Mar 2010, 13:43 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Hai sa facem un clasament al notelor de pe forum.. pe judecatori si procurori....... Vreti? Spunem fiecare nota....si la sfarsit intocmim clasamentul... E un reper pentru ceilalti. Incep eu: judecatori: 7,05
|
|
| Sus |
|
 |
|
primavara
|
Subiectul mesajului: Re: magistratura 2010 Scris: 23 Mar 2010, 15:30 |
|
| Curios |
 |
|
|
me next. procurori 8,1 o zi buna tuturor
|
|
| Sus |
|
 |
|
lukcelmic
|
Subiectul mesajului: Re: magistratura 2010 Scris: 23 Mar 2010, 16:03 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: cyclop, dom666, mada80, 80 utilizatori neinregistrati
|
|