| Autor |
Mesaj |
|
vaida ioa
|
Subiectul mesajului: Titlul de proprietate modificat Scris: 06 Feb 2010, 11:21 |
|
 |
| Curios |
 |
|
|
Buna ziua, bunicul meu decedat in august 2003, detine un titlu de proprietate de 7 ha padure. In data de 20.01.2010 pe numele bunicului am primit o citatie sa se prezinte la tribunal pt modificarea partiala a acestui titlu in favoarea unui nepot, pe motiv ca bunicul a primit aceasta padure de la bunicul lui iar acest nepot mentioneaza ca si el si a depus acte pentru a primii si el parte din padurea strabunicului, dar motiveaza ca dosarul lui nu se mai afla in primarie si a fost pierdut printre alte acte, de aceea el nu si a primt partea. Iar la insistenta lui s a gasit in sfarsit dosarul. In citatia respectiva scrie ca nepotul isi cere drepturile in conformitatea art 9,13,45 din legea 18/1991 si art IV din legea 169.1997. Intrucat titlul este pe numele bunicului, persoana fizica, dupa defunctul bunicului lui, emis in timp ce acesta traia, in anul 2002. Dupa 6 ani de la moartea lui il citeaza in instanta pt modificarea titlului de proprietate . De la depunerea actelor, pentru obtinerea padurii, acest nepot, de a lungul anilor nu si a cerut nici un drept abia acum dupa o perioada asa de lunga isi cere padurea. Nu exista un termen stabilit pentru a face o ,,plangere,, prin care acesta trebuia sa gaseasca o rezolvare intr un timp mai rezonabil si titlul de proprietate paote fi modificat? intrucat el este titular iar el la randul lui mai are 3 copii. In anul 1992 acest nepot s a mai judecat cu bunicul meu pt o suprafata de teren arabil, aceasta suprafata a primit o bunicul zestre de la bunicul lui pe care l a intretinut si inmormantat. Insa instanta a dispus impartirea in 2 si a acestei suprafete, atunci inginerul de la primarie a intocmit o ,,hartie,, prin care nepotul nu mai avea nici o pretentie in afara de aceasta suprafata, pe care a primit o. Insa aceasta hartie noi nu o mai avem si nu stim daca in primarie a fost inregistrata de catre inginer. Daca acest inginer ar da o declaratie in acest sens nu ne ar ajuta la proces? si inca o intrebare.....daca mama mea e unul dintre cei 3 copii si ar face actele in regula ca fiind singurul mostenitor, ceilalti 2 copii fiind de acord cu acest lucru, si in proces s ar putea dovedi ca actele pt mostenire sunt in desfasurare, nepotul acesta ar mai avea vreun drept, vreun castig? multumesc frumos
|
|
| Sus |
|
 |
|
| Ultimele 30 de mesaje |
|
|
|
| Cine este online |
Utilizatori înregistraţi: Google [Bot] Yahoo [Bot]
În total sunt 10 utilizatori conectaţi :: 2 înregistraţi, 0 invizibili şi 8 vizitatori |
|