|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/167 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
vaida ioa
|
Subiectul mesajului: Titlul de proprietate modificat Scris: 06 Feb 2010, 11:21 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Buna ziua, bunicul meu decedat in august 2003, detine un titlu de proprietate de 7 ha padure. In data de 20.01.2010 pe numele bunicului am primit o citatie sa se prezinte la tribunal pt modificarea partiala a acestui titlu in favoarea unui nepot, pe motiv ca bunicul a primit aceasta padure de la bunicul lui iar acest nepot mentioneaza ca si el si a depus acte pentru a primii si el parte din padurea strabunicului, dar motiveaza ca dosarul lui nu se mai afla in primarie si a fost pierdut printre alte acte, de aceea el nu si a primt partea. Iar la insistenta lui s a gasit in sfarsit dosarul. In citatia respectiva scrie ca nepotul isi cere drepturile in conformitatea art 9,13,45 din legea 18/1991 si art IV din legea 169.1997. Intrucat titlul este pe numele bunicului, persoana fizica, dupa defunctul bunicului lui, emis in timp ce acesta traia, in anul 2002. Dupa 6 ani de la moartea lui il citeaza in instanta pt modificarea titlului de proprietate . De la depunerea actelor, pentru obtinerea padurii, acest nepot, de a lungul anilor nu si a cerut nici un drept abia acum dupa o perioada asa de lunga isi cere padurea. Nu exista un termen stabilit pentru a face o ,,plangere,, prin care acesta trebuia sa gaseasca o rezolvare intr un timp mai rezonabil si titlul de proprietate paote fi modificat? intrucat el este titular iar el la randul lui mai are 3 copii. In anul 1992 acest nepot s a mai judecat cu bunicul meu pt o suprafata de teren arabil, aceasta suprafata a primit o bunicul zestre de la bunicul lui pe care l a intretinut si inmormantat. Insa instanta a dispus impartirea in 2 si a acestei suprafete, atunci inginerul de la primarie a intocmit o ,,hartie,, prin care nepotul nu mai avea nici o pretentie in afara de aceasta suprafata, pe care a primit o. Insa aceasta hartie noi nu o mai avem si nu stim daca in primarie a fost inregistrata de catre inginer. Daca acest inginer ar da o declaratie in acest sens nu ne ar ajuta la proces? si inca o intrebare.....daca mama mea e unul dintre cei 3 copii si ar face actele in regula ca fiind singurul mostenitor, ceilalti 2 copii fiind de acord cu acest lucru, si in proces s ar putea dovedi ca actele pt mostenire sunt in desfasurare, nepotul acesta ar mai avea vreun drept, vreun castig? multumesc frumos
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: legally, 53 utilizatori neinregistrati
|
|