|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Iul 2009, 15:33 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
acest mesaj s-a mai postat undeva intr-o sectiune aici si s-au dat raspunsuri !!!
Lupule singuratic eu inteleg ca ua proces pe rol deja asa ca banui ca au contestat acel PV altfel nu vad ce s-ar judeca in septembrie.
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Iul 2009, 16:05 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2009 Localitate: Bucuresti
|
@ Serafim:
1. corect. s-a mai postat si s-a mai raspuns si inca....ce s-a mai raspuns
2. corect. s-a facut contestatie PV si au termen in septembrie.

|
|
| Sus |
|
 |
|
ignite
|
Subiectul mesajului: Re: tigari nedeclarate in vama Scris: 02 Iul 2011, 18:26 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
teoretic...nu ai voie nici măcar să deţii ţigări de contrabandă. zice în codul vamal. e infracţiune. că erau în vestiarul magazinului cu atât mai rău. e un indiciu că nu degeaba le ţineai acolo. DACĂ ŢI LUAU ĂIA CODUL DE BARE DUPĂ PACHET...ŞI VEDEAU DIN CE LOT PROVIN ŞI PE UNDE A TRECUT LOTUL...şi poate se ajungea la concluzia că matale de alimentezi de la o reţea...O PUTEAI PUNE ŞI MAI ORIGINAL. dar nu s-au sinchisit, deşi e o chestie de câteva minute.
treaba cu contrabanda şi evaziunea fiscală...a devenit o megaprioritate pt. că ROMÂNIA are cea mai mare frontieră cu state non UE. tot ce intra pe la noi...ajunge şi la ei.. ca să zic aşa...iar asta e naşpa pentru noi. mai e FINLANDA ... are cu RUsia, dar pe acolo umblă ursu polar.
în plus...din câte am înţeles,pentru fiecare pachet de ţigări de contrabandă RO pierde 8 lei. deci...e naşpa.
c s a t a declarat infracţiunile astea ca fiind unele grave îndreptate împotriva a chiar siguranţei statului. acum...când auzi de c s a t...parcă ţi vin drăcuşorii când ştii nişte chestii...vă prindeţi voi..., dar pe de altă parte, chestia asta e în toate legislaţiile: contrabanda şi evaziunea sunt fapte nasoale, mult mai grave decât le percepem noi.
aia ţi au dat amendă pentru că dacă o încasează probabil au şi ei comision. dar asta...e şi infracţiunea de contrabandă după părerea mea, deţinere de ţigări netimbrate în Ro.
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: cyclop, stoica silvia, dom666, mada80, 74 utilizatori neinregistrati
|
|