Ştiri Academica Barouri Case de avocatură Cariere Librărie Sfatul expertului Forum Despre noi

Ora este UTC + 2
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje/11845 afisari ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
MesajScris: 24 Iun 2010, 10:38 
Membru Junior
Membru Junior

Membru din: 19 Feb 2010, 14:58
Mesaje: 31
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare:
In cat timp legal (conform Codului de Procedura Civila) se redacteaza o hotarare judecatoreasca (o decizie a Curtii de Apel): 30 de zile calendaristice sau 30 de zile lucratoare? Minim 30 de zile sau maxim 30 de zile?
Intreb acest lucru ptr ca am primit de curand un raspuns al Curtii de Apel referitoare la redactarea unei Decizii a acesteia (intr-un dosar in care decizia s-a dat in 20.05.2010) cum ca hotararile judecatoresti se redacteaza in MINIM 30 de zile LUCRATOARE!


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
MesajScris: 24 Iun 2010, 11:17 
Membru de baza
Membru de baza
Avatar utilizator

Membru din: 23 Ian 2009, 13:00
Mesaje: 1934
Art. 264 alin. (1) Cod procedura civila:

"Motivarea hotararii se face in termen de cel mult 30 de zile de la pronuntare.[...]"

Art. 101 alin. (1) Cod procedura civila:

"Termenele se inteleg pe zile libere, neintrand in socoteala nici ziua cand a inceput, nici ziua cand s-a sfarsit termenul"

iar in alineatul (5)

"Termenul care se sfarseste intr-o zi de sarbatoarea legala, sau cand serviciul este suspendat, se va prelungi pana la sfarsitul primei zile de lucru urmatoare".

Deci, "zilele" sunt zile calendaristice, si nu "lucratoare", iar termenul de 30 de zile este un termen maxim, dispozitiv, cu caracter imperativ, stabilit de legiuitor pentru motivarea si redactarea hotararii.

Dar, trebuie sa va obisnuiti cu nesimtirea judecatorilor, care au un comportament pe care nu-l are nici cel mai nenorocit infractor, cu privire la respectarea legilor, fiind primii care le incalca cu seninatate si prin abuz de putere.

Mai faceti o cerere prin care solicitati sa fie respectat termenul legal, si le dati in cap cu ce am scris mai sus.

:cafea:

_________________
"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
MesajScris: 30 Iun 2010, 18:14 
Membru senior
Membru senior

Membru din: 20 Ian 2006, 13:00
Mesaje: 797
vulpacris scrie:

Dar, trebuie sa va obisnuiti cu nesimtirea judecatorilor, care au un comportament pe care nu-l are nici cel mai nenorocit infractor, cu privire la respectarea legilor, fiind primii care le incalca cu seninatate si prin abuz de putere.Uau, vulpe, cum generalizăm noi şi aruncăm total aiurea cu mizerii în imaginea unei profesii care şi-aşa nu e grozavă...
Ar fi normal să-i mai spui omului şi că de multe ori, datorită volumului infernal de muncă, judecătorii, în nesimţirea lor, vin la instanţă şi-n weekend, redactează şi acasă şi tot nu reuşesc să respecte întocmai termenele de redactare. Ăsta da abuz de putere... :cafea:

_________________
Nu ne certãm, discutãm aprins...


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
MesajScris: 30 Iun 2010, 22:48 
Membru de baza
Membru de baza
Avatar utilizator

Membru din: 23 Ian 2009, 13:00
Mesaje: 1934
Nu ma refer la exceptiile care intr-adevar incearca sa faca fata volumului de munca, si pe care le stiu, si le respect, pentru ca nu sunt aberant nici eu, sau cel putin asta este parerea mea, poate ma insel.

Dar m-ai prins intr-o pasa proasta, ca am facut 3 cereri pentru redactarea hotararilor, si prima a fost de abia dupa 3 luni de la pronuntare, si am primit abia acum, pe 28 iunie, cele doua hotarari pronuntate in 11 ianuarie anul asta, in procese funciare, unde termenul din art.264 este redus la doar 7 zile prin titlul XIII din L.247/2005, deci fa socoteala de cate ori au trecut cate 7 zile din 10 ianuarie si pana la 28 iunie, sau de cate ori 30 de zile.

Ori daca nici asta nu este nesimtire, nu stiu ce sa zic. :roll:

Ca acum trebuie sa redactez cererile de recurs, le depun la prima instanta, pana trimit dosarul, ca doar este vacanta, si pana se inregistreaza la tribunal, unde mi se da termen undeva in octombrie-noiembrie, daca sunt norocos :grin: , am cel putin 2-3 termene, si se da hotararea in recurs undeva in ianuarie-februarie 2011, si mai astept dupa aceea inca 3-4-5 luni pana se redacteaza si aia.

Deci, imi pierd 1 an din viata din cauza ca sunt judecatori prea putini, si care nu pot sa-si faca treaba asa cum trebuie, pe care nu-i intereseaza faptul ca justitiabilul are si altele de facut in viata lui, ca doar nu si-a ales o cariera juridica, si nici nu este platit sa stea prin instante, ba chiar mai mult, el plateste, dar, si prea fricosi sa nu-si piarda job-ul, ca sa faca un scandal monstru si sa ceara sa fie angajati mai repede mai multi judecatori, ca sa fie respectata legea si de catre ei, ca doar se presupune ca ei dau exemplu si, trebuie sa se constituie in modele in privinta respectarii normelor legale, pentru toate autoritatile publice administrative ale statului si pentru toti cetatenii.

Daca nu ma insel, CSM-ul este format, in mare majoritate din judecatori, si acestia parca au si prerogativa de a deroga de la lege, si de a organiza, cate, si cand vor, concursuri de ocupare a posturilor libere, de ce nu o fac, si de ce restul judecatorilor nu le sar in cap, ce asteapta de la guvern, sa li se dea voie, parca sunt independenti ?!

De ce, daca sunt judecatori, asa cum pretind, si daca ii doare atat de mult, nu au vazut neconstitutionalitatea tuturor OUG-urilor, nr. 100/2007, 137/2008, 114/2009, prin care s-a tot prorogat punerea in aplicare a prevederilor art. 136 din Legea nr. 304/2004, care este lege organica, si guvernul nu are voie, chiar si daca ar vrea parlamentul sa-l abiliteze, dar acest lucru fiindu-i interzis in mod expres, sa emita ordonante in domenii care fac obiectul legilor organice, asa cum este si L.nr.304/2004, conform art. 115 alin. (1) din Constitutia Romaniei.

Daca vedeau, si cereau aplicarea legii, acum nu mai stateau la mana guvernului, sa le mai scape niste bani, prin cate o hotarare de guvern asa cum este HG nr.422/28 aprilie 2010, privind suplimentarea bugetelor MJ, ICCJ, MP si CSM, pentru plata titlurilor executorii in 2010, data doar cu cateva zile mai inainte sa fie emisa OUG nr. 45/19 Mai 2010, care a modificat plata primei transe a unor sume prevazute in titluri executorii, in anul 2012, pentru restul prostimii din tara asta de c...., si poate aveam si o justitie independenta :crizaderas: ( a se vedea Decizia nr. 714/25 Mai2010 a CC, http://www.moficial.ro/2010/0422.pdf :fluierat: ) asa cum se tot pretinde, care sa-si organizeze singura activitatea, si cati judecatori sa angajeze, si cand, si ce standarde trebuie sa indeplineasca acestia.

De asemenea, daca judecatorii din tara asta ar avea coloana vertebrala, nu ar permite ca statutul de "judecator" sa fie manjit de niste politicieni, plecati azi de pe bancile parlamentului sau din sediul partidului nu stiu care, si maine sa se pretinda ca ar fi "judecatori", si unde, la Curtea Constitutionala, echivalentul dambovitean al Curtii Supreme din USA. (a se vedea aceeasi decizie, ca nu trebuie sapat prea mult, ca sunt prea multe, printre care, si cea in care au pretins ca numai masura reducerii pensiilor magistratilor ar fi neconstitutionala, iar restul, in cazul prostilor de militari, aviatori, diplomati, etc., masura este constitutionala :wall: )

:cafea:

P.S. A nu se intelege din postul asta ca as avea ceva cu tine personal, stii.... persoanele de fata sunt excluse :bere:

De asemenea, nu am nimic cu judecatorii, ceea ce am este cu pasivitatea asta, in toate domeniile, cu munca pana la epuizare dintr-un spirit atavic, insotita de lamentari la colt de hol, si fara ca nimeni sa faca ceva concret ca lucrurile sa nu se mai perpetueze, si adevaratii nesimtiti sa fie trimisi in vagaunile lor de unde s-au tarat in conducerea tarii asteia pe timpul comunismului, si de unde nu mai vor sa plece, indiferent din ce partid sau sindicat pretind acum ca ar face parte, si ca si-ar fi schimbat blana

_________________
"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
MesajScris: 01 Iul 2010, 09:25 
Membru Junior
Membru Junior

Membru din: 19 Feb 2010, 14:58
Mesaje: 31
Problema eu o vad si in felul urmator:
volumul de munca este mic sau mare
Daca volumul este mare: la solicitarea ta ptr redactarea hotararii in termenul legal ti se poate motiva ca e volum mare, este in curs de redactare, redactare care vor incerca sa o faca in cel mai scurt timp, bla bla bla.
Si nu raspuns concret la cazul meu (scris de la relatii publice): ca termenul legal este de MINIM 30 DE ZILE LUCRATOARE PTR REDACTAREA HOTARARII.
Deci parerea mea este ca te si sfideaza. Sau isi bat joc de tine. Volum mare volum mare, judecatori putini, dosare multe indratevar, DAR NU-TI DA RASPUNSUNSURI DE TIPUL DE MAI SUS.
Pe alt site cineva a primit un raspuns de la instanta de genul: termenul de 30 de zile este de recomandare!!!!


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
MesajScris: 01 Iul 2010, 13:53 
Membru de baza
Membru de baza
Avatar utilizator

Membru din: 13 Mai 2009, 13:00
Mesaje: 2167
Localitate: Bucuresti
Art. 264 alin. (1) Cod procedura civila:

"Motivarea hotararii se face in termen de cel mult 30 de zile de la pronuntare.

nu este un termen de recomandare...zic eu.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
MesajScris: 01 Iul 2010, 15:41 
Curios
Avatar utilizator

Membru din: 15 Feb 2010, 14:34
Mesaje: 1
Localitate: Bucuresti
Din pacate nu exista o sanctiune in caz ca ei incalca termenul respectiv. O cerere pentru urgentarea redactarii unei hotarari poate fi utila, dar nu sunt obligati sa o ia in seama.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
MesajScris: 01 Iul 2010, 17:41 
Membru Junior
Membru Junior

Membru din: 19 Feb 2010, 14:58
Mesaje: 31
Problema mea e in felul urmator:
Pe 20.05.2010 Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul partii adverse, solutie irevocabila.
In cele expuse de mine pe acest subiect se vede ca termenul de 30 zile ptr redactarea hotararii e depasit.
Problema mea este ca dosarul trebuie sa se intoarca la instanta de fond (in speta Tribunalul Bucuresti) unde eu sa fac devinitiva si sa investesc cu Titlu Executoriu Hotararea Tribunalului.
Ideea este ca am inteles ca pe baza unui certificat de grefa (in speta de la CAB) eu puteam cere de la Tribunalul Bucuresti investirea Hotararii Tribunalului aflata la dosarul instantei.
In 28.05.2010 am scos de la CAB un Certificat de grefa, m-am deplasat la Tribunal sa solicit acest lucru. Dar cica nu se poate.
Exista vreo reglementare in acest sens? Care se poate sau nu?
Cineva a facut acest lucru la Tribunalul din Alexandria!


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
MesajScris: 01 Iul 2010, 23:39 
Membru de baza
Membru de baza
Avatar utilizator

Membru din: 13 Mai 2009, 13:00
Mesaje: 2167
Localitate: Bucuresti
eu n-am auzit de asa ceva...de investire cu titlu executoriu a unei hotarari in baza unui certificat de grefa... :roll:

PERSOANELE CARE POT SOLICITA ÎNVESTIREA CU FORMULĂ EXECUTORIE A HOTĂRÂRILOR JUDECĂTOREŞTI
În temeiul dispoziţiilor art. 269 alin. 2C. proc. civ., hotărârea învestită se va da numai părţii care a câştigat sau reprezentantului ei, într-un singur exemplar.

ACTELE NECESARE PENTRU ÎNVESTIREA CU FORMULĂ EXECUTORIE A HOTĂRÂRILOR JUDECĂTOREŞTI
•cerere;
• hotărâre judecătorească legalizată;
•taxe de timbru de 4 RON;
•timbru judiciar de 0,15 RON.

INSTANŢA COMPETENTĂ PENTRU SOLUŢIONAREA CERERII DE ÎNVESTIRE CU FORMULĂ EXECUTORIE A HOTĂRÂRILOR JUDECĂTOREŞTI
Competenţa de învestire aparţine instanţei care a soluţionat fondul cauzei.

Inainte sa mergeti la investire, trebuie sa programati dosarul la arhiva, si un reprezentant al acesteia, il va duce personal la biroul de investiri.

Numai dupa ce verifica dosarul +plus hotararea,va pune stampila de investire.


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
MesajScris: 12 Iul 2010, 19:27 
Curios
Curios

Membru din: 12 Iul 2010, 19:21
Mesaje: 2
Am si eu o problema asemanatoare , pe data de 15 martie am avut un proces cu primaria capitalei , s-a amanat pe data de 22 martie unde am si castigat. De pe data de 22 martie si pana acum (12 Iulie) decizia inca nu s-a redactat. Eu ce pot sa fac ca sa grabesc redactarea ? Stiam ca in maxim 30 de zile trebuie redactata dar acum ma apropii de 120 de zile.Ce sfat imi puteti da ? multumesc


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
MesajScris: 12 Iul 2010, 19:46 
Membru de baza
Membru de baza
Avatar utilizator

Membru din: 13 Mai 2009, 13:00
Mesaje: 2167
Localitate: Bucuresti
cerere de redactare hotarare cu celeritate,catre presedintele jud./tribunalului unde v-ati judecat si nu a presedintelui de instanta


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
MesajScris: 12 Iul 2010, 20:01 
Curios
Curios

Membru din: 12 Iul 2010, 19:21
Mesaje: 2
angel scrie:
cerere de redactare hotarare cu celeritate,catre presedintele jud./tribunalului unde v-ati judecat si nu a presedintelui de instanta

Imi cer scuze dar nu sunt familiar cu termenii judecatoresti , ce anume este "cu celeritate" ? Procesul(pe fond) a fost la tribunalul Bucuresti sectia a-V-a civila


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
MesajScris: 28 Feb 2013, 19:59 
Buna seara,
Am fost intrun proces cu statul pentru a nu plati taxa de prima inmatriculare si am castigat. Procesul a avut loc pe data de 29.01.2013. Am inteles ca in termen de 15 zile statul poate face recurs deciziei, au trecut cele 15 zile dar nu se intampla totusi nimic. Am mai auzit din diverse parti ca trebuie sa astept cca 30 de zile pentru redactarea hotararii judecatoresti, au trecut si alea si inca pe site nu apare nimic nou. Cand o sa pot sa-mi iau hotararea judecatoreasca? Mai sunt si alte proceduri care stau in calea fericirii mele?
Decizia instantei


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
MesajScris: 28 Feb 2013, 20:08 
Membru senior
Avatar utilizator

Membru din: 11 Ian 2012, 17:42
Mesaje: 709
Localitate: Bucuresti
Sunt 15 zile de la comunicarea hotararii redactate. Asteptati sa va vina decizia acasa (poate trece si cateva luni), iar din momentul acela curg cele 15 zile pentru declararea recursului. Nu va bucurati pana nu ramane decizia definitiva, in recurs existand posibilitatea sa pierdeti procesul.

_________________
Cabinet de avocat Carmen Leon
Sector 5, Bucuresti.
0723646221
http://consult-juridic.ro/


Raportează acest mesaj
Sus
 Profil  
Răspuns cu citat  
MesajScris: 28 Feb 2013, 20:38 
dna avocat,

deja au trecut vreo 30 de zile de cand s-a dat decizia...si n-am primit nimic, nimic acasa! :(


Raportează acest mesaj
Sus
  
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2


Subiecte similare
 Subiecte   Autor   Răspunsuri   Vizualizări   Ultimul mesaj 
Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Re: Termen legal redactare Decizie Curtea de Apel

Dumiru

0

304

19 Iul 2013, 09:17

Dumiru Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. retrimetere la curtea de apel

raul

2

251

09 Iul 2005, 17:45

nicuvar Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. retrimetere la curtea de apel

raul

0

183

09 Iul 2005, 13:36

raul Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. consilier juridic stagiar la curtea de apel

juide

14

590

19 Feb 2005, 12:41

norocel Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. stramutare dosar de la curtea de apel la tribunal

viky56

0

225

04 Apr 2005, 21:19

viky56 Vezi ultimul mesaj

 


Puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  

VORBEŞTE CU ALȚII
Ultimele 50 de mesaje


societate radiata prejudiciata - Scris de razman in Lichidare - Reorganizare la 27 Apr, 14:33
tichete de masa retroactiv - Scris de bigica in Consulta un avocat la 27 Apr, 12:17
stabilire domiciliu minor - Scris de Leon Carmen in Consulta un avocat la 27 Apr, 11:23
structura asemanatoare Trust - Scris de decalex in Comercial la 27 Apr, 00:22
faliment-inchiderea procedurii - Scris de rocambole in Lichidare - Reorganizare la 26 Apr, 21:49
Aflare lichidator - Scris de razman in Lichidare - Reorganizare la 26 Apr, 20:01
chitanta de mana valabila - Scris de Marinela 78 in Practica notariala la 26 Apr, 11:10
Buna ziua - Scris de Leon Carmen in Consulta un avocat la 25 Apr, 09:50
Imobil achizitionat cu chitatnta de mana in 1984 - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 24 Apr, 21:49
Executarea silita a unei firme - Scris de diana-2012 in Executare silita la 24 Apr, 21:28
delapidare - Scris de rocambole in Penal la 24 Apr, 21:17
registru agricol si apia - Scris de iliesingeorzan in Civil la 24 Apr, 20:01
ADMITERE LA MAGISTRATURA 2014 - Scris de Vizitator in Institutul National al Magistraturii la 24 Apr, 10:09
Atac la persoana - Scris de Lorena in Civil la 23 Apr, 23:25
Poprire salariu pentru amenda rovinieta de acum 4 ani - Scris de Leon Carmen in Executare silita la 23 Apr, 19:28
Buna ziua, o intrebare. - Scris de AlexPop1 in Muncii la 23 Apr, 19:07
Problema obtinere titltu de proprietate - Scris de Gyetway1 in Practica notariala la 23 Apr, 16:37
acte - Scris de sory in Consulta un avocat la 23 Apr, 16:29
acte care trebuie sa le prezinti la apia - Scris de C_A_Coltuc in Consulta un avocat la 22 Apr, 14:07
proces pierdut prin neprezentare avocat POEDE LUCIAN - Scris de iulias in Consulta un avocat la 21 Apr, 23:26
VANZARI TERENURI CU CHITANTA DE MANA - Scris de bubuuno in Civil la 21 Apr, 23:03
drepturi la casa - Scris de Leon Carmen in Consulta un avocat la 21 Apr, 21:21
firma recuperare - Scris de Leon Carmen in Executare silita la 21 Apr, 20:57
Acuzat de consum fraudulos de catre EON energie - Scris de raduleo_72 in Comercial la 21 Apr, 16:22
Ce patesc daca nu mai platesc ratele? Nu am girat nimic. - Scris de mikimanea in Executare silita la 20 Apr, 15:42
abonament orange - Scris de mikimanea in Executare silita la 20 Apr, 15:39
Executare silita - Scris de mikimanea in Executare silita la 20 Apr, 15:35
Prescriere credit - Scris de mikimanea in Executare silita la 20 Apr, 15:31
Procedura legala pentru poprirea unui girant - Scris de mikimanea in Executare silita la 20 Apr, 15:28
Caut un contabil pentru calcul comisioane abuzive - Scris de Civic in Contabilitate la 20 Apr, 12:46
Calomnie in fictiune - Scris de Iulia_a in Consulta un avocat la 20 Apr, 12:44
legatar particular - Scris de mostenire in Succesiuni la 20 Apr, 12:09
Despagubire deponenti CEC - carnete masini - Scris de Ipo in Civil la 19 Apr, 23:42
delapidare - Scris de rocambole in Consulta un avocat la 19 Apr, 16:11
Divort - Scris de Leon Carmen in Consulta un avocat la 19 Apr, 12:11
superiorul procurorului sef al DNA - Scris de Vizitator in Procedura Penala la 19 Apr, 10:59
AVOCAT CAUT COLABORATORI! - Scris de tliviu in Dati de stire. la 18 Apr, 22:31
legatar particular - Scris de mostenire in Familiei la 18 Apr, 22:01
accident cu victime - Scris de avbogdan in Asigurari la 18 Apr, 13:07
Accident auto in care vinovatul nu are RCA sau ITP - Scris de blksheep in Consulta un avocat la 18 Apr, 06:50
succesiune partiala - Scris de culcea in Practica notariala la 17 Apr, 14:25
Act aditional antecontract vanzare-cumparare imobil Prima Ca - Scris de diana_fed12 in Procedura Civila la 17 Apr, 03:10
LEGEA 211/2011 - Scris de papadie32 in Contencios Administrativ la 16 Apr, 18:26
Clarificare incadrare activitate + + + - Scris de Kcommunication in Muncii la 16 Apr, 17:33
Inchidere punct de lucru trecut in actul constitutiv - Scris de Costin25 in Drept Societar la 16 Apr, 15:27
divorț cu minor - Scris de C_A_Coltuc in Consulta un avocat la 16 Apr, 14:51
Respins plangere la judecatorul de camera preliminara... - Scris de C_A_Coltuc in Consulta un avocat la 16 Apr, 14:49
vreau sa trec un copil pe numele meu - Scris de C_A_Coltuc in Consulta un avocat la 16 Apr, 14:48
divorț cu minor - Scris de C_A_Coltuc in Consulta un avocat la 16 Apr, 14:47
am imprumutat bani - Scris de Consuela Scarlat in Civil la 16 Apr, 14:42
s
u
s
s
t
o
p
j
o
s
 • alegi un avocat
 • te intalnesti cu un avocat
 • semnezi cu un avocat

 • CAUTĂ UN AVOCAT
  Dupa nume:
  Dupa cabinet:
  DOCUMENTE UTILE
  Timbru de mediu
  Dobanda legala
  Taxa judiciara de timbru

  CUNOAŞTE-ȚI PROBLEMA
  Penal
  Civil
  Comercial
  Proprietate Intelectuala
  Contencios administrativ si fiscal
  Litigii de munca
  Minori si familie
  Asigurari sociale
  Faliment - procedura insolventei
  Drept maritim si fluvial
  CEDO
  Utilizatori online:
  mihaela, teodor, Cristian Vladu, alexandra96, 41 utilizatori neinregistrati
  Cautari frecvente:
  Powered by phpBB Group
  Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2010 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011