|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/86 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
boobi_allex
|
Subiectul mesajului: teren extravilan/ intravilan arabil Scris: 02 Feb 2012, 16:48 |
|
|
|
|
Terenul pe care vreau sa il cumpar este trecut in acte ca fiind extravilan; am facut cadastrul, si cel care s-a ocupat de cadastru a obtinut de la primarie adeverinta prin care se precizeaza ca terenul este extravilan. Cand m-am dus personal la primarie si m-am interesat despre acest teren, mi s-a spus ca acest teren este trecut in PUG ca fiind teren intravilan arabil! Deci cadastrul este finalizat, pe care se precizeaza ca terenul este EXTRAVILAN, iar in PUG de la primarie acesta figureaza ca INTRAVILAN ARABIL. Astept o sugestie, cum as putea iesi din aceasta situatie pentru a nu mai fi niciun dubiu cu privire la teren! Multumesc!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: stoica silvia, dom666, mada80, 79 utilizatori neinregistrati
|
|